Fraudele Consiliului Judetean Buzau

Ce institutie/tii ale statului are/au obligatia de a trage la raspundere o autoritate contractanta atunci cand sunt dovezi de fraudarea Licitatiilor Publice, (dovezi fara putere de tagada!)
Vreau sa fac public una din oceanul infractiunilor comise de o Comisie de Evaluare (Bostan Catalina, Grigore Cristinela si Piron Simona - functionari publici) sef birou achizitii Botezatu Catalin si controversatul presedinte de consiliu judetean Mocanu Victor

spune-mi ...

cu ce te pot ajuta si am s-o fac fara tagada !

Oricum, initiativa de a crea un sindicat al lucratorilor din achizitiile publice nu e moarta si se pare ca va demara cat de curand.

ovidiu

p.s. id de mess : slimac_ovidiu, e-mail : slimac.ovidiu@gmail.com

Eu am ceva dubii..

..cu privire la "dovezi fara putere de tagada!". Sa ma explic si de ce - cineva care poate aprecia ca sunt astfel de dovezi, ar sti suficienta legislatie ca sa nu fie nevoie sa intrebe cine poate aplica sanctiuni.

bogdane ...

poate omu' stie, dar doreste o confirmare si poate ca spera ca mai exista si alte solutii decat cele pe care le stie el ...

aici fiind vorba de mai multe "organe ale statului" care fiecare poate sa verifice un aspect al aceleiasi probleme.

dar in materie de ACHIZITII PUBLICE SINGURA AUTORITATE COMPETENTA IN A DA SANCTIUNI ESTE A.N.R.M.A.P.

asa stiu io

ovidiu

p.s. mai este un aspect care trebuieste luat in considerare. Ma gandeam si io, unde sa ma duc sa reclam abuzurile facute de superiorii mei ierarhici ? La superiorii lor ati zice, la prima citire. Ma indoiesc ca am sa fac asa stiind la cate chermeze au fost impreuna (sefii mei cu sefii lor). Presiunilor avute de la sefii nostrii, politice sau nu, sunt cele carora nu sti cum sa le pui capat si cui sa i te adresezi fara a pica tu de "mesa".
Mie mi s-a pus in vedere ca mi se va lua obiectul muncii ! Astept cu nerabdare 1 Ianuarie si intre timp ma gandesc si io, ca si cetateanul de mai sus, cui sa ma adresez ?

Nu prea ai cui, decat sa-ti

Nu prea ai cui, decat sa-ti descarci sufletul in fata opiniei publice..

Cand ai dubii, esti deja confuz...

Eu am primit 2(doua) raspunsuri de la ANERMAP, sub semnatura lui C.TRAILA:
1. La data 22.07.2010/8965, cand fara sa precizez cine a incalcat mai multe articole din OUG 34/2006 si HG 925/2006, C. Traila invoca o "padure" de sactiuni, cf art. 294 al.(1) coroborat cu art.293 lit v, etc;
2. Iar la data 08.11.2010/11005, cand ANRMAP -ul este pus in fata faptului implinit, avand sub nas, Decizia CNSC nr 4929/399C/5413 din 22.09.2010, cat si raspunsul la prima adresa(8965), C. TRAILA, afectata brust de Altzheimer imi trimite un raspuns fara continut, (neexistand nici un raspuns punctual, la nici un abuz al autoritatii contractante)

In Fapt

Este vorba de reprezentantul PSD - Bz Victor Mocanu (resedinte de consiliu judetean) Botezatu Catalin (sef birou achizitii) consilieri Bostan Catalina, ("fata" de bine), Piron Simona si Grigore Cristinela, si o suma de cca 8.500.000euro, degrevata in mai multe licitatii,(deschise, atribuiri directe, etc/furnizari, servici, lucrari)
<>
- valoarea lucrarii a fost supraevaluata de cca 5 ori, iar daca contractorii sunt "economi" lucrare poate fi efectuata cu numai 30% din banii oferiti de CJ Bz - in ce buzunare vor intra restul de bani? credeti voi ca in Romania functionarii publici cu functii de raspundere nu sunt la "datorie"?

cthesias ...

... fi atat de punctual incat sa postezi, aici sau pe adresele cunoscute de e-mail, documentele astfel incat sa ne putem face o parere avizata ... neuitand sa postezi si contestatia si procesul verbal de deschidere, altfel suntem ca cele doua babe care se intalnesc la un colt de strada iar la intrebarea uneia : Cat este ceasul ? Cealalta sa raspunda : Am avut da' l-am varsat !

p.s.

tradu, te rog, si sensul celor spuse de tine in paragraful de mai sus : "o suma de cca 8.500.000euro, degrevata in mai multe licitatii,(deschise, atribuiri directe, etc/furnizari, servici, lucrari)" ; "o suma de cca 8.500.000euro, degrevata in mai multe licitatii,(deschise, atribuiri directe, etc/furnizari, servici, lucrari)" si "lucrare poate fi efectuata cu numai 30% din banii oferiti de CJ Bz".

aici cred ca vor fi multe de spus daca intuitia nu-mi joaca feste sau daca ma mai duce capatana la extragerea informatiei ca "radacina patrata" ... dar poate ma insel, asa ca astept traducerea (!)

ovidiu

Esti Moldovean?

Dak nu te duce capul, dak nu stii sa accesezi SEAP-ul
sa vezi licitatiile si atribuirile, e inutil sa vb cu mine
dar cred ca esti moldovean de buzau si ai o fixatie

sunt curios ...

si asta este o exprimare retorica, daca ai cautat vreun ghicitor excremential, cei decofeinizati nefiindu-ti apropiati, care sa te duca de manecuta la un doctor in medicina psihologica, el neavand nici o putere in a-ti oferi nici un raspuns concludent, care sa te puna sa faci testul (nu, nu acela in care avand o foaie alba de hartie pe care ai scris TEST ai multiplicat-o intr-un singur exemplar pe care l-ai pus in fata cunostintei tale si ai pus-o sa scrie, considerand ca astfel ti-ai verificat cunostintele) de paternitate : ai emis o idee sau nu ?

ovidiu

p.s. pentru tine in mod special am sa traduc : DA, NU ai emis decat NIMIC, ceea ce este o crestere negativa prin ajustari fine ale iesirilor din sistem, litere ingramadite in cuvinte aranjate in propozitii intr-o fraza ce-ti bubuie ciocanelul timpanului si te face sa doresti sa te trezesti din lungul somn al ratiunii ce ti-a nascut monstrii ce te chinuie si de care sper din tot sufletul ca te vei izbavi prin iertarea ce ti-o daruiesc crestineste in aceste timpuri de bunatate sufleteasca care ne inunda pe noi crestinii ...

Decizia C.N.S.C.

În conformitate cu prevederile art. 266 alin. (2) din
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind
atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de
concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune
de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea
nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare,
consiliul adoptă următoarea,
DECIZIE
Nr. 4929/ 399C7 / 5413
Data: 22.09.2010
Prin contestaţia nr. 221/27.08.2010, înregistrată la Consiliul
Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr. 30731/27.08.2010,
formulată de S.C. COMIS S.R.L., cu sediul în Vălenii de Munte, str.
Nicolae Iorga nr. 83, judeţul Prahova, CUI 1301044, împotriva
adresei nr. 7922/25.08.2010, emisă în cadrul procedurii de
atribuire, prin cerere de oferte, a contractului de furnizare având ca
obiect "Echipamente pentru conservarea patrimoniului în cadrul
proiectului – Reabilitare Muzeu Judeţean Buzău", cod CPV
44614100-8, cu data de deschidere a ofertelor 14.05.2010,
organizată de CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU, cu sediul în Buzău,
str. Nicolae Bălcescu nr. 48, judeţul Buzău, în calitate de autoritate
contractantă, s-a solicitat anularea "actului de atribuire a
contractului emis de CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU, cu privire la
această licitaţie", anularea raportului procedurii şi menţinerea
Deciziei nr. 4213/349C7/4482/11.08.2010.
În baza legii şi a documentelor depuse de părţi,
CONSILIUL NAŢIONAL DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR
DECIDE:
Admite, în parte, contestaţia formulată de către S.C. COMIS
S.R.L., cu sediul în Vălenii de Munte, str. Nicolae Iorga nr. 83,
judeţul Prahova, în contradictoriu cu CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU,
cu sediul în Buzău, str. Nicolae Bălcescu nr. 48, judeţul Buzău cu
privire la capetele de cerere privind anularea "actului de atribuire a
contractului emis de CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU, cu privire la
această licitaţie" şi anularea raportului procedurii.
Dispune anularea procedurii de atribuire.
Respinge, ca inadmisibil, capătul de cerere prin care S.C.
COMIS S.R.L. solicită menţinerea Deciziei C.N.S.C. nr.
4213/349C7/4482/11.08.2010.
Executorie şi obligatorie.
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în
termen de zece zile de la comunicare.

acuma cred ...

ca totul e mult mai clar ...

:)))

REVELATIE

....Ai vazut ca si un retardat de functionar public stie sa citeasca?
Diferenta intre un operator economic si un functionar public este ca operatorul economic traieste din ceea ce produce pe banii lui, tinand in carca si o haita de functionari publici, iar functionarii publici nu sunt altceva decat o categorie sociala care se prostitueaza fraudand legea, cu scopul de a-si rotunjii portofelul.
Faptul ca functionarii publici care comit asemenea fapte sunt in plina ascensiune, denota ca si colegii lor, chiar daca nu participa la fel de intens la Actiunea "Felatia", pentru faptul ca nu demasca actiunile frauduloase, fiind in cunostinta de cauza, sunt complici la infractiuni, acceptand sa stea cu capul sub biroul sefului pt prestatii interne.
De ce complicii accepta acest compromis?
Raspunsul e simplu, in cazul in care sunt dati afara, nu mai au ce sa suga nici la propriu nici la figurat
un operator economic nu are ce sa faca cu o "dejectie" a sistemului bugetar

pt. cthesias

Stimate domn/doamna,

Acesta este un forum specializat care isi propune sa trateze, faciliteze schimbul de experienta intre specialistii implicati in achizitiile publice, indiferent daca acestia sunt platiti de la buget sau din surse private, nu este un forum in care anumite persoane vin sa isi exprime frustrarile legate de participarile avute in cadrul diverselor licitatii.

As sugera moderatorului acestui site interzicerea drepturilor pe o perioada limitata de timp a userului dvs., iar intre timp dvs. va recomand revizuirea atitudinii si a comportamentul fata de colisteni. Poate intre timp mai incercati sa recititi conditiile care au facilitat inscrierea dvs. pe acest site.

Atitudinea dvs. agresiva, si calomniile adresate functionarilor publici nu va conduce la rezolvarea problemelor dvs., ba chiar as putea sa va spun ca le agreaveaza, insa in momentul de fata aveti norocul de a va afla sub protetia anonimatului asigurat de acest site, altfel ar fi fost suficiente probe sa fiti dati in judecata pentru calomnie, si poate de ce nu chiar ultraj.

@mrays99 a pus punctul pe i.

Si eu am frustrari, suparari si neimpliniri, dar nu mi le vars pe cineva de pe forum pt ca nu are sens, asa cum nu inteleg atitudinea negativa si agresiva la adresa noastra.

"Diferenta intre un operator economic si un functionar public

este ca operatorul economic traieste din ceea ce produce pe banii lui, tinand in carca si o haita de functionari publici, iar functionarii publici nu sunt altceva decat o categorie sociala care se prostitueaza fraudand legea, cu scopul de a-si rotunjii portofelul."

Logica urmăreşte legătura dintre premise şi concluzii, şi ne ajută să stabilim dacă judecata noastră este dreaptă sau strâmbă.

Sentimentele, emoţiile şi retorica sunt cel mai adesea baza de apel la ceea ce se consideră "raţiune" în ziua de astăzi.

Erorile intenţionate în argumentare sunt cunoscute în logică ca sofisme. Acestea sunt raţionamente aparent corecte, dar în realitate greşite.

Sofismele pot afecta serios capacitatea noastră de a stabili adevărul.
Fie că sunt comise din greşeală în cursul procesului de gândire, fie că sunt folosite deliberat în efortul de a-i manipula pe alţii, nici unul dintre ele nu oferă motive legitime pentru adevărul concluziei lor. Cunoscând ce sunt sofismele suntem protejaţi în ambele cazuri.

Dacă putem identifica câteva din cele mai obişnuite raţionamente incorecte probabilitatea să le folosim noi înşine sau să fim înşelaţi de alţii este mai mică.

Mintea logică trebuie să poată distinge între sofisme persuasive şi raţionamente convingătoare.

ovidiu

p.s. "Angajaţii operatorului economic sunt ca şi cuiele. La fel cum cuiele trebuie bătute în cap ca să funcţioneze, tot aşa şi angajaţii." cred că este moto-ul după care se ghideaza "cthesias" în activitatea prestată în slujba stăpânului său : CLIENTUL.

p.p.s. acuma dragi coslujbaşi în de-ale achiziţiilor publice au ba, cu umilinţă îmi cer scuze de a vă fi plictisit prin reamintirea unor elemente arhicunoscute vouă chiar dacă nu avem calitatea de "operatori economici" (:D) ci suntem doar funcţionari publici, aşa după cum bine observa mrays99 şi bogdan, ca să-i citez doar pe cei direct implicaţi în această minunată pildă asupra viziunii unora mai egali decât noi asupra noastră.

multumesc ...

mrays99 şi bogdan.

Aloooo..

Buzaul nu e in Moldova, eruditule!

Bieti Romanashi....

Sunteti demni de mila, va straduiti sa creati o diversiune ieftina prin care sa acoperiti niste fraude ale Consiliului Judetean Buzau, comise de Bostan Catalina, Piron Simona si Grigore Cristinela, sub directa implicare a lui Botezatu Catalin, care protejeaza sistemul de colectarea spagilor directionate spre Mocanu Victor.
Este treaba voastra dak asa intelegeti voi, functionarii publici sa va respectati angajamentul fata de respectarea legilor, atat va duce capul, atat faceti!
Eu, sunt fericit, ca nu fac parte din categoria voastra, am o afacere care imi aduce satisfactii comparativ cu voi, care diametral opus, excelati prin orice altceva decat transparenta si verticalitate, va deranjeaza "oglinda" in care se reflecta metodele voastre felationiste in care savurati din plin flatulatiile acelor operatori economici care va shpaguiesc.
Sa nu uitati, operatorii economici, fie ei onestii sau cei care va corup cu diverse sume de bani si bunuri, raman tot OPERATORI ECONOMICI, pe cand voi ..... va uitati in "oglinda" si veti vedea surpriza cruda a realitatii.
Ceea ce credeti voi ca sunteti, sunt doar impresiile voastre, ganditi-va ca cei din jurul vostru va cunosc si va vad asa cum sunteti in realitate.
Motivul pt care am postat pe acest forum, a fost acela de a face cunoscute cateva persoane (functionari publici) care si ei, de foame se prostituiaza ca si multi altii in aceasta tara, avand convingerea ca voi gasi macar o persoana de buna credinta, care sa isi doreasca sa respecte Legea, sa intreprinda ceva alaturi de mine privind eradicarea acestui fenomen de amploare nationala.
Se pare ca, asa cum au mai spus si altii, cei mai multi din functionarii publici, de foame si dorinta de inavutire peste noapte, isi dau si femeia pt cea mai mica spaga.
Va multumesc pt eforturile voastre de a-mi oferii "sfaturi utile" si/sau diverse explicitari/motivatii cu privire la postarea subiectului meu.
Cu ajutorul unor informatii de la Bostan Catalina, am facut un denunt la DNA si de acum urmeaza sa se rezolve ..... ei intre ei!
Va urez si voua aceeasi bafta! (poate da-ti si voi de oameni ca mine, cine stie!)

Pentru cthesias

Sincer, citindu-va randurile, stau si ma intreb daca e cazul sa agit apele mai mult decat trebuie.
Oricum, dupa modul in care va exprimati si interactionati cu mediul extern (fie si sub statutul anonimatului), as putea sa pun pariu ca suferiti de o tulburare psihica, si e posibil ca dvs. sa nu realizati acest lucru. Mai pentru "romanashi" ca tine, inainte de a mai posta ceva pe acest site, va recomand o programare la un spital de psihiatrie, pentru o evaluare a sanatatii mentale, fiindca se pare ca aveti multe lipsuri la mansarda. Pentru o mini-autoevaluare, va recomand o scurta lectura in urmatorul link http://facultate.regielive.ro/proiecte/psihologie/proiect_de_interventie.... Sunt convins ca o sa va regasiti printre randuri.
In alta ordine de idei, a include toti functionarii publici in aceeasi oala, denota respectul dvs. (mai bine zis lipsa de respect) fata de aceasta categorie socio-profesionala care administreaza VNB-ul unei tari. Nimeni nu contesta faptul ca nu ar exista probleme cu unii functionari publici, insa padure fara uscaturi nu exista, iar principiul este perfect aplicabil si in mediu privat, fara a sta prea mult pe ganduri in a gasi exemple concludente.
E de apreciat faptul ca sunteti un operator economic de succes, care culege satisfactii de pe urma muncii sale, insa, sunt curios cat la suta conteaza afacerile cu statul in bilantul dvs, adicatelea, cat de dependent este afacerea dvs fata de contractele cu statul, si apoi ne mai gandim, cat de subiectiv sunteti. Daca vreti o parere personala, toti acei operatori care primesc fonduri de la stat, sunt tot un fel de bugetari (adica functionari publici).
Si inca un sfat...multi dintre functionari publici pe care ii blamati, ar face o cariera de succes in privat, bineinteles daca ar exista o portita legisltiva, care se pare ca o sa apara cat de curand, si ma pot rezuma doar la specialistii in achizitii. Dupa data la care acestia isi vor putea deschide firme sau chiar PFA-uri, multe din informatiile pe care le regaseati aici cu cu tilu gratuit, o sa le cumparati..pe bani, fireste.
Cat despre prostituat...stau si ma intreb cine e mai vinovat, cel care accepta/cere spaga sau cel care o da, in multe cazuri fiind chiar initiator. Din punctul meu de vedere, amandoua categorii sunt la fel de vinovate si ar trebui pedepsite conf. codului penal. Aici e singurul spatiu unde se pare ca ati facut o alegere fericita , atunci cand ati ales sa faceti plangerea catre DNA (daca cele spuse de dvs. vor putea fi sustinute cu probe concludente), altfel...vorbim vorbe doar ca sa ne aflam in treaba.

Referitor la spaga..

..chiar crezi ca noi avem naravul tau?

" ... in RO dak prostia ar urla, in tara ar fi vacarm"

Ca sa nu va va mai faceti impresii asupra anonimatului, numele meu este Laurentiu DAMIAN, nascut in Ploiesti, cu domiciliul stabil in Londra, NU am avut nicio legatura directa cu vreun consiliu judetean , local, etc (nu am participat direct la nici o licitatie), dar am fost in concubinaj cu o "fata de bine" -FUNCTIONAR PUBLIC - la CJ Bz, care in Licitatii "cheie" intra Presedinte Comisie de Evaluare (Bostan Catalina)
De la aceasta sunt toate informatiile despre "sistemul Bz"
Asa ca .... vedeti si voi.... functionarii publicii, pentru o felie de salam, o vand si pe ma-sa

Inca o data, nu toti avem

Inca o data, nu toti avem naravul tau, cu vandutul mamei, nevestei, copilului..
Si am rugamintea sa iti versi frustrarile in alta parte, acest forum, are cu totul alt scop.

catre "BOGDAN"

Mai bogdan, tu nu vezi ca si tu, la fel ca toti parlitii de bugetari esti razna si aiurea, nu tre sa-mi demonstrezi ca esti Neica Nimeni, se vede si te cred, cand vei avea si tu un ban in buzunar din munca ta, vei gandi altfel (dar eu sincer, nu cred ca vreodata se va intampla acest lucru!)
Functionarul Public din administratie (consilii locale, judetene etc) aveti aptitudini numai pt flatulatii si felatii, in rest sunteti fix nimeni, ar fi bine sa-ti intre asta in cap iar dak te vei privii in oglinda vei constata cu stupoare ca am dreptate.
Scarba mea fata de voi este deplin justificata
ceea ce va spun acum nu este cu rautate, este din mila mea catre unii ca voi, care poate totusi mai au o sansa sa se salveze si sa faca si lucruri bune, sa respecte legea in primul rand
eu ai vazut nu stau in anonimat precum voi, functionarii publicii (care va puteti confunda f lesne cu niste sobolani!)

Spre ...

Laurentiu Damian,

Când părinţii (deşi io cred că era vorba de tutori legali) ţi-au găsit sub pernă, reviste sado-masochiste, unul dintre ei (cel care reprezenta figura paternă pentru tine) a zis : Să nu-l batem !

Nu ai ştiut până acuma de ce ...

Acuma începi să pricepi şi te doare faptul că :
- "am fost in concubinaj cu o "fata de bine" -FUNCTIONAR PUBLIC - la CJ Bz, care in Licitatii "cheie" intra Presedinte Comisie de Evaluare (Bostan Catalina)"
ai fost părăsit şi lăsat fără sănul la care te simţeai în siguranţă - Oricare din discipolii Doctorului Freud îţi va confirma cele intuite de mine şi ţi-ar putea fi de un real ajutor, ştiut fiind faptul că bolnavii ca tine neagă realitatea independent de voinţa lor măcinată de boală şi deci pentru care avem milă, noi cei fericiţi - sănătoşii.

drept pentru care :
- "Vreau sa fac public una din oceanul infractiunilor comise de o Comisie de Evaluare (Bostan Catalina, Grigore Cristinela si Piron Simona - functionari publici) sef birou achizitii Botezatu Catalin si controversatul presedinte de consiliu judetean Mocanu Victor" ;
avea dreptate figura paternă care zicea să nu fi bătut (motivaţia fiind că îţi va place când te va durea)

- "Eu am primit 2(doua) raspunsuri de la ANERMAP, sub semnatura lui C.TRAILA" ;
aici încep şi semnele că te frământă şi altă boală sau mă rog, mă rog, te încearcă sentimentul minunat al minciunii neprinse, în conceptul tău prin faptul că tocmai ce ai afirmat că n-ai participat direct la nici o licitaţie

- "Sa nu uitati, operatorii economici, fie ei onestii sau cei care va corup cu diverse sume de bani si bunuri, raman tot OPERATORI ECONOMICI"
după cum arătam şi mai sus, falsele emiteri de judecăţi cu pretenţia de a fi de valoare îţi dă sentimentul că îţi pare rău că nu eşti prins cu ocaua mică pentru a fi altoit ca lumea

- "Motivul pt care am postat pe acest forum, a fost acela de a face cunoscute cateva persoane (functionari publici) care si ei, de foame se prostituiaza ca si multi altii in aceasta tara"
seria de tulburări schizofrenice, adicătelea de minte-scindată, o tulburare a echilibrului emoţiilor şi a gândirii, boală ce necesită un tratament pe toată durata vieţii

- "Cu ajutorul unor informatii de la Bostan Catalina, am facut un denunt la DNA si de acum urmeaza sa se rezolve ..... ei intre ei!"
Paranoia, altă boală de care te bucuri, este o psihoză care se manifestă predominant pe tărâm cognitiv. Paranoicul, adică tu, fiind victima unei mreje de închipuiri, nu este lipsit de logică.
Vei face conexiuni între fapte intamplatoare, fără legătura între ele şi vei creea din ele un sistem de argumentaţie logică care să te conducă spre convingerile tale morbide.
Aşa se face ca vei vedea mereu altceva în spatele aparenţei, vei interpreta în maniera ta proprie vorbele celorlalţi, vei căuta – şi vei găsi! – în toate împrejurările trădarea, subminarea autorităţii tale (de OPERATOR ECONOMIC), prejudicierea intenţionată, lipsa de consideraţie din partea celorlalţi.
La tine megolamania (mania grandorii) şi mania persecuţiei coexistă.

- NU am avut nicio legatura directa cu vreun consiliu judetean , local, etc (nu am participat direct la nici o licitatie)"
Asta în afară de faptul că firma "cthesias" era şi este în colaborare foarte strânsă cu firma participantă la cererea de oferte despre care discutăm şi deci în rest nu mă voi repeta cu cele scrise un picuţ mia sus, nu, nu trebuia să ridici capul înspre tavan, nu de acolo vine salvarea ta !

ovidius

p.s.
Toate aceste consideraţii le-am făcut fără patos şi de aceea îţi doresc să ai parte de Sărbători normale în care să nu-ţi închei mânecile cămăşii la spate şi tot ce n-ai mai avut până acuma, un ochi de sticlă (pe noptieră) un picior de lemn care să-ţi stea la căpătâi şi un gheb frumos gulerat.

p.p.s.

cine poate să-mi spună cum se pot ataşa nişte documente, în afară de prima postare la un subiect nou ?

adicătelea, vroiam să public nişte documente spre ştiinţa celor interesaţi de acestă poveste şi nu am găsit modalitatea prin care să pot face acest lucru ...

aceasta poate fi şi o rugăminte adresată admin-ului prin care să ne doteze cu o modalitate de ataşare de documente !

Ovidiu,

nu merita efortul

Nu trebuie sa-ti demonstrez

Nu trebuie sa-ti demonstrez tie ceva si nici nu simt nevoia sa o fac fata de altcineva. Pt mine conteaza sa-mi demonstrez mie insami, in fiecare zi. Si cand ma uit in urma, nu numai in oglinda, sunt mandru de mine si de ce am realizat. De frustrati nesimtiti ca tine este plina Romania si am devenit imun la rahatul pe care-l improasca in jurul lor.
Si stii ceva, eu nu a trebuit sa ma combin cu nimeni, pt ca am avut suficienta ambitie sa reusesc prin forte proprii. Am muncit prin strainataturi mai mult decat ai facut-o tu, asa ca bani sunt destui in conturile familiei ca sa-mi ofere siguranta fata de infectia din jurul meu.
In concluzie, pe linga faptul ca esti nesimtit, mai esti si mincinos (te incurci in propriile minciuni) si oricum nu are nimeni nevoie de mila ta, de aprecierile tale sau de altceva. Daca ti-e scarba, atunci ai un motiv in plus sa nu mai intri pe acest forum. Asa cum am intuit inca de la inceput, habar nu ai de legislatie. Sunt destule forumuri unde gunoaiele sunt binevenite, dar acesta nu este unul dintre ele.

"Scumpul" ovidiu si bogdan

Ma adresez numai retazilor "ovidiu si Bogdan" care cred ca se identifica cu elementele de Consiliul Judetean Buzau - in caz ca mai sunt si altii care se regasesc sub randurile srise de mine, ma bucur foarte tare.
Sunt fericit ca am putut sa identific inca doi functionari publici cu foamea-n gat, care isi imagineaza ca au bani in portofel din munca lor!
Dragilor retarzi, sa ai una sau mai multe firme, chiar si in romania inseamna ceva, care voi functionarii publici e mai greu sa intelegeti (cred ca mai mult decat sa spalati farfurii si sa carati gunoiul, intr-o firma, nu sunteti capabili sa faceti, fie in romanik, fie afara)
Faptul ca nu imi este rusine sa ma prezint pe numele real DAMIAN Laurentiu, denota ca sunt o persoana reala, verticala si transparenta, care conduce cateva societati comerciale, platesc darile la bugetul de stat, taxe si impozite, sa hranesc FUNCTIONARI PUBLICI care, vai de capul lor, viseaza ca au bani, ca sunt competenti, ca ei pot face si desface, cunoscatori de fel de fel, in realitate sunt asa cum am mai spus-o, doar dejectiile societatii care, posibil isi desfasoara activitatea mizera printre noi, sunt morti de foame, ling operatorii economici (specialisti in felatii) cand li se ofera cateva mii de euro dupa cate o Licitatie fraudata.
Asa ca, aviz amatorilor, dak vreti si aveti sange-n voi, de ce va obositi sa scrieti lucruri despre mine care va sunt caracteristice voua?
Explicatia este cea pe care v-am mai spus-o: sunteti intr-un hal fara de hal, terminati moral.
Faptul ca am platit o tarfa obosita din Buzau, sa pot intra in posesia unor informatii nu vad un lucru rau (ma refer la Bostan Catalina, functionar public la Consiliul Judetean Buzau - o terminata divortata si abandonata care fiind moarta de foame, suge tot ce poate sa isi pastreze serviciul si gratiile Sefului de birou Botezatu Catalin si ale presedintelui Mocanu Victor)
Eu as vrea sa va cunosc in mod real, asa cum sunteti voi, dar cred ca nu aveti atat curaj sa va dezvaluiti identitatea de "m..... imputiti"
-ca sa dovediti contrariul nu va ramane decat sa o demonstrati (eu m-am prezentat, sunt din Ploiesti si firma din tara se numeste CTHESIAS)
VOI CINE SUNTETI, FUNCTIONARI PUBLICI MORTI DE FOAME, FELATIONISTI DE CONSILII JUDETENE, CONSILII LOCALE ETC?
CE FACETI IN MOD CONCRET PT BANII PE CARE II LUATI - ma refer la sumele legale!

Retardule, exista functionari

Retardule, exista functionari care se ocupa de achizitii si in alte institutii decat cele pe care le enumeri obsesiv.
Asa cum am spus mai sus, habar nu ai cu ce se mananca achizitiile publice, habar nu ai de legislatie. Ai pierdut bani pt ca ai platit un sifon si apoi ai luat-o in mana? Poate ca altcineva a platit mai bine, sau tu te-ai zgarcit. Daca iti iesea manevra, nu-ti mai strigai nemultumirea pe forumuri, este? Numai in Romania hotul striga hotul. Identitatea ta este tot atat de adevarata precum Mos Craciun.
Desi IQ-ul tau te limiteaza, mai incerc inca o data: acesta este un forum pentru cei care au legatura cu achizitiile publice, nu cu mita si sperjurul. Aici intra atat functionari platiti de stat cat si angajati ai patronatelor. Si unii si altii isi impartasesc din experienta dobandita pt ca altii sa nu repete greselile lor. Si cand au nelamuriri, aici este locul unde de cele mai multe ori intrabarile lor au un raspuns.
In concluzie, muta-ti postarile intr-un ziar de scandal, sunt sigur ca se va gasi cineva interesat de porcariile tale daca platesti pt asta, bineinteles daca iti permiti sau daca sifonul nu ti-a mancat rezerva valutara :)) Iar daca intr-adevar vrei sa iti faci dreptate, de ce nu incerci sa te adresezi autoritatilor? Du-te la politie si povesteste-le, de ce nu o faci?

In alta ordine de idei, adminul ar trebui sa limiteze accesul dezorientatilor pe acest forum.

pt Botezatu Catalin de la CJ Bz

De ce te-ai suparat asa tare?
BOSTAN CATALINA, GRIGORE CRISTINELA, PIRON SIMONA, BOTEZATU CATALIN si MOCANU VICTOR sunt pe lista la D.N.A.
Se pare ca nelinistea care te-a cuprins este motivata de informatiile pe care le am de la zdreanta voastra, care nu s-a gandit cine o va creste pe Oana, un bastard, ca multi altii din Bz.
Cum Mocanu este un jegos fara scrupule, tu si tarfa de Bostan veti avea aceeasi soarta, firma lui Stanciu si atribuirile de care a avut parte, garantii de 100 de ani etc, restul poate aflati de la DNA, nimeni altii decat prietenii mei de la Ploiesti.
SARBATORI FERICITE!
*se pare ca sub nick-ul "bogdan" este BOTEZATU CATALIN de la C. J. Bz, seful serviciului de achizitii, o persoana care aici se face ca nu ma cunoaste, un jegos de functionar public din consiliul judetean Bz

Se zice ca avem un stat de drept,

cu institutii abilitate sa faca investigatii. Dar, eu cred ca minti si ca esti un pic paranoic ;) De suparat nu am pe cine sa ma supar. Sub nick-ul bogdan, se ascunde bogdan, putin din Ialomita, nu din Buzau. Este adevarat ca judetele se invecineaza :P
Si daca tot esti atat de convins ca te cheama D.L., administrator la firma aia care vinde postav, de ce nu te adresezi organelor judiciare? Pana nu ma convingi ca esti intradevar cine te dai si nu subalternu' lu' Botezatu, care probabil s-a trezit ca firma care-i promisese o "prima" a ramas pe dinafara la licitatie, nu-mi mai bat capul sa-ti citesc aiurelile. Si probabil ca Bostan a luat "prima", nu? Deci, te oftici :))
Hai pa!

Ma adresez ...

colegilor de forum ...

Întâmplător şi unui dobitoc (un animal, care va să zică, patruped apropiat bipezilor, recte un fel de om care este lipsit de inteligență sau de bun-simț).

Problema pusă aici, este gravă.
Demascarea trucării unor licitaţii şi anatemizarea celor ce o fac este un lucru pozitiv.
Generalizarea acestor practici face parte din tematicile scrise de mine mai sus, pe vremea pe când aveam impresia că mă adresez unui om, bolnav, dar totuşi om. Îmi cer scuze de greşeala comisă.

Mă voi repeta pentru animal, ştiut fiind faptul că şi animalele se dresează prin repetiţia unor acţiuni : Ovidiu Slimac, Inspector în cadrul Compartimentului Achiziţii Publice al Primăriei Comunei Cristian, jud. Braşov.

Deci, animalule, nu pot să nu remarc dieferenţa de calitate între mine şi tine.

În afară de faptul că economia de piaţă şi alcătuirea unui buget (de venituri şi cheltuieli) îţi sunt noţiuni străine, mai ai lacune şi în ce priveşte educaţia şi moralitatea.

Eu, "privaţi" (a se citi closet) din ăştia ca tine am văzut mulţi şi sunt convins că îţi vei găsi locul, până la urmă.

Eu am facultate şi zic asta pentru ambele înţelesuri ale cuvântului, ceea ce pentru tine reprezintă ceva utopic.

ovidius

p.s. Idee de ultimă oră :
Unul dintre colegii de breaslă, mai exact un jurist, îmi va spune dacă am dreptate când afirm ca la autodenunţul luării de mită, intră la "facultate" (a se citi puşcărie şi zic asta nu pentru "animalul" care cunoaşte acest înţeles) cel care a dat şi a instigat la luarea de mită, autodenunţătorul fiind exonerat de pedeapsă ?

Daca se autodenunta, scapa.

Daca se autodenunta, scapa. Numai ca sunt sigur ca nu are ce sa denunte in acest caz pt ca nu are nici in clin nici in maneca cu Damian.

Un bou cu Diploma..... tot bou ramane! (a propose de "animal")

Las la aprecierea cititorilor acestui forum!
Legat de modul in care am criticat "modul de lucru" va informez urmatoarele:
1. la data de 14.05. 2010, orele 10, la C.J. Bz la Licitatia privind furnizarea de bunuri, au fost depuse 2 Oferte. La deschiderea plicurilor, a asistat si reprezentantul unui ofertant. Comisia de Evaluare a constatat si consemnat in Procesul Verbal ca un ofertant nu a avut depusa Oferta Tehnica, chiar a ofertantului care avea reprezentant la deschiderea plicurilor si care a semnat fara obiectiuni PV, recunoscand faptul ca Oferta lui nu continea Propunerea Tehnica.
La data de 17.05.2010, ofertantul cu Propunerea Tehnica lipsa, isi depune documentele lipsa, Comisia de Evaluare acceptand aceasta, fara ca aceasta sa ii solicite in vreo forma legala completarea depunerii documentelor.
Comisia de Evaluare(Bostan Catalina-presedinte comisie, Piron Cristinela si Grigore Simona -membri comisie) prelungeste termenul legal de 20 zile privind atribuirea contractului fara a avea Nota Justificativa din partea conducatorului autoritatii Contractante (Mocanu Victor).
La data de 12.07. 2010, Seful Birou Achizitii (Botezatu Catalin) F A L S I F I C A Procesul Verbal incheiat la sedinta de deschiderea plicurilor, modificand acel NU (ce reprezenta lipsa Ofertei Tehnice) cu DA, transformand acea oferta NECONFORMA, intr-o oferta acceptabila, iar pe baza faptului ca atribuirea urma sa fie facuta ofertei cu pretul cel mai scazut, oferta NECONFORMA devine castigatoare.
In motivarea demersului facut privind falsificarea PV, acelasi Botezatu Catalin, face o Nota de Remediere pe care o si posteaza pe site-ul ANRMAP-ului (SEAP).
Ofertantul declarat in aceste conditii necastigator, face contestatie in termen si admisa de CNSC, care a anulat procedura de atribuire.
Avand in vedere faptul ca termenul de valabilitate al ofertelor era de 60 zile, prev in cererea autoritatii contractante, Comisia de Evaluare refuza sa faca o cerere de prelungirea ofertelor, in termenul legal stabilit prin OUG 34/2006 si HG 925/2006 (actualizate).
Totodata, Comisia de evaluare prelungeste inca o data (cu inca 72 ore)perioada de evaluare, solicitand clarificari (chiar daca nici pt prima prelungire nu a avut NJ, chiar daca stia bine ca ofertele sunt in afara perioadei de valabilitate iar o a doua prelungire este nelegala!)
In urma acestor abuzuri, orchestrate de acesti "intelectuali si functionari publici" Autoritatea contractanta face si a doua oara atribuirea contractului catre acelasi ofertant.
Ofertantul declarat perdant, face din nou contestatie, care, ca si prima data este admisa de CNSC, care iarasi anuleaza atribuirea.
In aceasta situatie, A.C. anuleaza licitatia ca fiind in afara perioadei de valabilitate a ofertelor, iar ca sa renunte la orice complicatie, face atribuire directa catre ofertantul "favorit"
Eu am beneficiat de mai multe documente si informatii lagate de aceste "demersuri" pe care le-am depus la DNA -Bucuresti, pe internet, mai mult am facut cunoscut si identitatea mea de denuntator, printr-o declaratie scrisa la DNA Ploiesti.
Avand in vedere ca nu pot sa va spun in acest moment mai multe elemente cu privire la denuntul facut, spre a nu afecta cercetarile politiei si parchetului, ramanem la acest nivel.
Aspectul privind natura "animala" invocata de Ovidiu Slimac (alt functionar public "intelectual" de profesie) pe deasupra si Inspector de kkt (specialist in dejectii), recunosc ca stie ce spune, intrucat sunt convins ca obiceiul de familie, al tatalui sau, de a "lua la mana" subiectul, cu ajutorul unei "vaci", a fost creat acest Inspector, care fara necesar de logica, consttatam clar ca fiu unei vaci nu este altceva decat un simplu BOU, cu statut de FUNCTIONAR PUBLIC, INTELECTUAL si pe deasupra si Inspector, care ca multi alti bugetari traiesc si din Taxele si Impozitele pe care si eu la fel ca toti contribuabilii le varsam la buget! (imi cer scuze animalului denumit bou, pentru faptul ca el nu numai mananca, dar si munceste, comparativ cu acest IDIOT, ai carui bani -si nu putini, ii vin pe plastic! si nu numai ca nu il duce capul la nimik bun, jigneste si intelectualii si functionarii publici cu care incearca sa se asocieze)
Parerea mea ca duetul "Ovidiu -Bogdan" sunt o rusine pe acest forum, unde incearca sa se erijeze in orice altceva, decat sa-si recunoasca adevaratul lor statul!

un jurist ...

... am nevoie de un jurist, care să-mi spună, dacă cele postate aici pe forum de către numitul "cthesias" sunt o bază pentru darea acestuia în judecată ?

ovidius

p.s. bogdane, tu acţionează cum doreşti, eu am să caut să văd dacă am şanse să rămân cu ea în mână, adicătelea cu dreptatea ...

Nu merge pt ca nu ai dovada

Nu merge pt ca nu ai dovada identitatii. De altfel daca urmaresti firul povestilor lui vei vedea ca ceea ce sustine nu are cum sa fie real si se mai si "contrazice" putin. Daca vrei sa te incredintezi ca este asa, trimite-i un mail adevaratului Damian. Si inca ceva, daca urmaresti stilul, vei vedea ca nu are o exprimare coerenta. In ultimul post, acolo unde descrie ceea ce s-a intamplat la licitatie (comic ce de tampenii au facut aia) exprimarea devine in mod surprinzator coerenta. Concluzia este ca acea parte a copiat-o pur si simplu de undeva (i-a fost servita).
In concluzie, nu merita sa te enervezi si sa pierzi timpul pt unu' cu un IQ mai mic decat al unui gandac de bucatarie, decat daca esti iubitor de umor negru ;)

BLESTEM DE OM SĂRAC

Din balegi si din cuib de cuci,
Răsar ca viermii, politruci
Si din haznalele de bani –
Costume negre cu snapani,
Viteji ca musca la arat!
Si ne-ati mintit si ne-ati furat,
Si-ati pus pe noi si jug de boi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Murdari în suflet si în gând,
Cu ghearele averi strângând,
Din flote, fabrici si uzine,
Voi ati lăsat numai ruine!
V-ati gudurat pe lângă clerici
Cu mânăstiri si cu biserici
Si vile v-ati făcut, de soi...
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Voi v-ati trădat si între frati,
Ca voi, si viermii-s mai curati.
Ati dărâmat scoli si spitale
Ca să vă fie vouă moale
Si v-ati brodit si parlamente
Din lichelute repetente .
Si ne-mproscati doar cu noroi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Ati omorât orice dreptate,
Ati jecmănit tot ce se poate,
Guvernul vostru cu ministri
E-o adunătură de sinistri,
Batjocura si umilinta
Au mai rămas la voi credinta?
Ghiolbani de jafuri si gherțoi,
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Ati sărăcit o tară-ntreagă,
Nici dracul să nu o mai dreagă
Si din privatizări cu fumuri
Ati tot lăsat lumea pe drumuri!
Dar cum să faceti voi vreun drum
Când urma voastră e doar scrum?
La tâlhării vă strângeti roi !
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Blestemul greu să vă lovească,
Doar bube rele să vă crească,
Ochii să îi aveti ca napul
Si să vă roadă viermii capul!
Să putreziti toti prin palate,
Toti spulberati să fiti în toate
Si să aveti doar oase moi!
Blestem, blestem, blestem pe voi!

Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tâmpitii (unii, mari patroni de SERELEURI)?

ovidius

p.s. Dedicaţie specială împricinatului DAMIAN Laurenţiu.

In Atentia Functionarilor Publici din Administratie

Eu Laurentiu DAMIAN, fac ceva pentru aceasta tara, lasand la o parte taxele pe care platesc si din banii mei ajung pe plasticul a numerosilor nesimtiti si curveturi ce ingroasa numarul functionarilor publici din administratie, printre care sunteti si voi, atat cei din Bz cat si voi "savantii" Ovidiu Slimac (un ghertzoi mort de foame) si mentorul sau spiritual "Bogdan"
Dak aveti atata sange-n voi, de ce nu veniti la Ploiesti, sa-mi dati ... eventual o lectie, pt ca eu dak v-as gasi, nu as pregeta cu nik sa o fac!
Lipsa celor ca voi nu s-ar face simtita in aceasta tara

Deci e adevărat....

S-a scumpit extraveralul.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri