suplimentare cantitate

Buna ziua. Am incheiat un acord cadru de frunizare un produs pe o cantitate de 6000 pana la sf 2011. Insa nu a fost estimata corect cantitatea, intrucat avem nevoie defapt de 15000 kg. In fisa de date nu am prevazut posibilitatea suplimentarii cantitatii. Ce posibilitate am de a suplimenta cantitatea din comtract prijn act aditional.?? mentionez ca procedura este de cerere de oferta.
O alta procedura de cerere de oferta nu pot demara pentru acelasi produs??

nici una

... trebuie facuta o alta procedura. Contractele de furnizare nu se pot suplimenta cantitativ.
Ba da. Poti demara o alta procedura de cerere de oferta (fireste, daca noua estimare, in care o incluzi si pe cea veche te duce tot sib 125.000 euro).

dar eu am dreptul pe perioada

dar eu am dreptul pe perioada derularii acordului cadru deja incheiat pana la 31.12.2011, sa fac o alta procedura pentru acelasi produs??

da

... pentru ca obiectul contractului, adica livrarea intregii cantitati a fost indeplinita, deci contractul nu mai are obiect.

tocmai ca nu a fost livrata

tocmai ca nu a fost livrata intreaga cantitate. am facut acord cadru pana la 31.12.2011, cu contracte subsecvente lunare si am impartit cantitatea, a fost livrata decat 1500 kg din 6000.. Dar daca in fisa de date am prevazut ca se vor incheia 4 contracte subs, pentru ca nu stiam cand se va aloca buigetul, pot modifica akm sa fac 2 contracte sa mi se livreze pana la sf lunii toata cantitatea, iar apoi sa demarez o noua procedura??

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri