legalitate achizitie multifunctional

Buna seara!
Conform OUG 109/2010 art.III coroborat cu OUG 34/2009 art. 22 lit. b), in anul 2011 sunt interzise achizitiile de mobilier si aparatura birotica, asa cum sunt prevazute la subgrupele 3.1. "Mobilier" si 3.2. "Aparatura birotica" din cadrul grupei 3 "Mobilier, aparatura birotica, sisteme de protectie a valorilor umane si materiale si alte active corporale" din Hotararea Guvernului nr. 2.139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor fixe, cu modificarile ulterioare, precum si obiecte de inventar de natura acestora, in scopul dotarii spatiilor cu destinatia de birou.
Intrebarea mea este daca se pot achizitiona urmatoarele bunuri:
-mocheta (la grupa 3.1.4 sunt prevazute printre altele covoare);
-multifunctional (la grupa 3.2.1 sunt prevazute printre altele aparate de copiat si multiplicat).
Fac parte aceste bunuri din categoriile prevazute la cele doua grupe?
Va multumesc anticipat!

Ca idee...

din câte știam eu mai exista o categorie de produse, și anume imprimantele multifunctionale :) care functioneaza ca periferice ale unui sistem de calcul si care parcă nu ar intra sub incidența actelor normative sus-menționate. Mă rog, asta e o părere a unui neavizat, nu o invitație la ocolirea unei legi juste. Cât despre mochetă, chiar îmi pare rău ......
Cu toate că prin luna august a.c. o mare instituție din România tocmai lansase o invitație pentru cumpărarea de mochetă. La ei nu s-o aplica minunata lege?

".... in scopul dotarii

".... in scopul dotarii spatiilor cu destinatia birou" ... ce fac pentru mobilier in scopul dotarii cabinetelor medicale? categoria de produse este interzisa, scopul insa difera...ce ziceti?pot sa achizitionez??

Sistem de alarma

Conform OUG 34/2009, ce se poate achizitiona un sistem de alarma cu senzori de miscare etc?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri