Acord-cadru

Buna ziua, am rugamintea de a ma consilia in urmatoarea speta:

In anul 2011 am incheiat un acord-cadru pentru o perioada de 48 luni pentru servicii de intretinere echipamente.
Valoarea estimata a acordului - cadru a fost calculata luand in considerare urmatoarele cantitati:
- 120 de echipamente apartinand autoritatii contractante;
- un minim de 100 si un maxim de 150 echipamente pe care autoritatea contractanta urma sa le inchirieze de la operatorul economic.

Intrebarea mea este urmatoarea: Se poate incheia un contract subsecvent cu modificarea cantitatii de 120 de echipamente, in sensul majorarii acesteia? Si daca da, imi puteti specifica baza legala?

Scuze,...am postat iar msg pentru ca am vz o activitate mai intensa pe aici...poate isi face cineva putin timp si-mi raspunde la intrebare....multumesc mult!!

Acuma

nu-ți mai răspund și aici :D

ovidius

p.s. așteptăm intensficarea activității.

banuiesc

in newsletter-ul din noiembrie e o intrebare asemanatoare (intrebarea nr. 5) dar pentru produse, nu si pentru servicii si lucrari.
"... pentru a nu aduce atingere principiilor prevazute la art. 2 alin (2) din prdonanta, este interzisa modificarea obiectului contractului, sub forma suplimentarilor/diminuarilor de cantitati, valori estimate sau altele asemenea, cerute initial prin documentatia de atribuire ce a fost transmisa operatorilor economici prin regulile de publicitate impuse de legislatia in domeniu".
...si totusi eu nu inteleg. Autoritatea detinea 120 de echipamente, iar restul se inchiriau de la prestatorul de servicii. Suplimentarea se face pentru niste echipamente achizitionate ulterior de autoritatea contractanta?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri