SEMNARE CONTRACT SUBSECVENT ACORD CADRU

Salutare tuturor.
Am finalizat un acord- cadru la produse alimentare cu 3 operatori economici si am precizat in documetatia de atribuire prin reluarea competitiei in SEAP.
Intrebarea mea este : la semnarea primului contract subsecvent nr. 1 mai reaiau competitia in SEAP?.........sau semnez acordul cadru cu primii trei operatori economici admisi apoi contractractul subsecvent nr.1 cu cei declarati castigatori pe primul loc?
Reluarea competitiei se va face pentru semnarea celui de al doilea contract subsecvent?
Cu multumiri.

Da

Reiei competiţia pentru semnarea primului contract subsecvent.

ovidius

Da

trebuie reluata competitie dar nu pe SEAP. Conform OUG 34, Art 150 "pentru fiecare contract ce urmează a fi atribuit, autoritatea contractantă consultă în scris operatorii economici semnatari ai acordului-cadru respectiv".
Aceasta procedura e urmarita pentru fiecare contract subsecvent.

se consulta in scris

se consulta in scris operatoriii economici chiar daca nu este prevazuta reluarea competitiei?
se trimit si comunicari?

ctr. subsrcvent

ce se poate face in cazul atribuirii unui contract subsecvent care a fost adaugat si in seap, si care nu a putut fi onorat din cauza lipsei unor documente necesare in acest scop. Exista posibilitatea anularii acestuia ??? deoarece fiind incheiat un acord - cadru valoarea acestuia este compusa din suma tuturor contractelor subsecvente din care face parte si cel la care fac referire si care de fapt nu s-a realizat.

acord cardu

buna ziua
ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati in cazul unui acord cadru: am avut o procedura de cerere de oferte cu acord cadru pe o periaoda de 36 de luni fara reluarea competiei. Cum se procedeaza in continuare se încheie un contract subsecvent pana in 31.12.2013??? se declara in SEAP??

nimeni nu

are un raspuns pt. mine????

Buna. Acum dupa ce ai

Buna. Acum dupa ce ai incheiat acordul cadru cu acel operator (sper ca numai cu unul ai incheiat) inchei contractul subsecvent pe ce perioada vrei tu - pana la 31.12.2013 sau mai mult, in baza propunerii financiare ofertate pentru acordul cadru, doar cantitatile se modifica, fiind mai mici. Trebuie data notificarea la anrmap in 48 de ore de la incheierea acordului cadru si a contractului subsecvent. In seap dai anunt de atribuire pentru acord cadru si dupa ce se publica acest anunt vei avea in cadrul lui o sectiune numita"contracte subsecvente" si acolo publici si contractele subsecv incheiate.

poti

sa-mi dai o adresa de e-mail sau un nr de tel pe privat durec82003@yahoo.com
mersi de ajutor!

se declara acordul cadru, nu

se declara acordul cadru, nu si contractul subsecvent

Comunicarile privind

Comunicarile privind rezultatul procedurii trebuie neaparat sa fie in original la dosar? Credeti ca este o problema daca sunt doar in copie?

Dar de ce sa fie altfel?

Dar de ce sa fie altfel? Ce-ai facut cu cele originale? Daca cumva le-ai transmis cu posta, de ce nu le-ai intocmit in dublu exemplar ca sa raman si la tine la dosar tot original sau de ce nu le mai semnezi o data ca sa le ai si tu?

am incheiat acord cadru cu 3

am incheiat acord cadru cu 3 operatori economici. cel cu care s-a incheiat primul contract subsecvent nu mai poate sa ne furnizeze unul din produse pentru o perioada de o luna. intrebare: pot incheia un nou contract subsecvent, fara reluarea competitiei, pe perioada de 1 luna cu al doilea op ec, pentru produsul respectiv?
Multumesc!

La incheierea acordului cadru

La incheierea acordului cadru ai precizat ca se vor incheia contracte subsecvente cu reluarea competitiei? Daca da, atunci nu poti sa treci pur si simplu la locul 2 ci trebuie sa inviti si locul 2 si locul 3 sa oferteze si cine va avea pretul cel mai scazut va castiga.

nu este cu reluarea

nu este cu reluarea competitiei..
mersi pt raspuns

Atunci, ai subinteles

Atunci, ai subinteles raspunsul: Da, poti sa inchei pentru o luna cu locul 2.

:) da!sa traiti! mersi

:) da!sa traiti! mersi frumos!

Acordul cadru

Eu nu am incheiat inca un acord cadru,imi poate spune cineva pasi ce trebuie sa-i urmez.Am sediu de primarie si nu am bani sa platesc tot odata,cum sa procedez?Valoarea este de 1200 mii lei.

Acordul cadru

Eu nu am incheiat inca un acord cadru,imi poate spune cineva pasi ce trebuie sa-i urmez.Am sediu de primarie si nu am bani sa platesc tot odata,cum sa procedez?Valoarea este de 1200 mii lei.

Anuntul de atribuire

Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Am incheiat un acord cadru de furnizare gaze naturale pe 2 ani. Am incheiat contractul subsecvent nr.1. Intrebarea mea este: In anuntul de atribuire pe cre trebuie sa-l completez, ce trebuie sa trec- doar primul contract subsecvent si trebuie sa-l incarc in SEAP semnat cu semnatura electronica sau doar valoarea totala a acordului cadru?. Atunci mai incarc in SEAP acordul cadru? Il semnez electronic ? Va rog mult ajutati-ma.

La anuntul de atribuire se

La anuntul de atribuire se trece intai acordul cadru, daca procedura a fost online. Apoi, dupa publicarea anuntului, va va aparea butonul "contracte subsecvent" si introduceti contractul subsecvent.
Campurile sunt usor de completat.
Nu aveti unde incarca contractele/acordurile in sine, cel putin nu din ce vad eu acum pe SEAP.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri