Comitetul Naţional Consultativ pentru Achiziţii Publice

Doamna Cristina Trăilă, Președintele Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice, a semnat Ordinul privind constituirea Comitetului Național Consultativ pentru Achiziții Publice, urmând ca acesta să fie publicat în Monitorul Oficial al României.

Acesta organism fără personalitate juridică și coordonat de către A.N.R.M.A.P. va fi alcătuit din asociații profesionale, asociații patronale, organizații neguvernamentale și camerele de comerț din România.

Conform Art. 4 din Ordinul menționat, “Comitetul Național Consultativ pentru Achiziții Publice are un rol consultativ, funcționând ca forum de dezbatere a proiectelor de acte normative din domeniul achizițiilor publice, în scopul facilitării accesului tuturor părților interesate la formularea, la nivel de concepție, a proiectelor legislative cu incidență în materia achizițiilor publice.”

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice

8 mai 2012

8 mai 2012

Tot astăzi, premierul a anunţat că a semnat deciziile de eliberare din funcţie a ... președintelui ANRMAP, Cristina Trăilă, ...

De asemenea, premierul a precizat că urmează să numească în scurt timp un nou șef la ANRMAP “pentru corecta desfăşurare a achiziţiilor publice atât în ceea ce priveşte fondurile europene, cât şi fondurile bugetare".

Sursa: Guvernul Romaniei

Bravo

Asta este chiar un instrument foarte util pentru a imbunatati legislatia si practica. Va trebuii sa vedem cum vom colabora cu ANRMAP in acest cadru. Sunt sigur ca in urmatori 5 ani vom reusi sa avem o legislatia mai buna, intelesa si aplicata de aproape toata lumea. Dar inainte trebuie sa asteptam viitoare Directiva. Si adevarat ca ANRMAP are nevoie de aceasta structura.
Si in final sunt platiti cei care vor lucra pe modificarile sau vor lucra pentru comunitate si pentru Tara?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri