Categoria de activitati: 27, alte servicii – in conformitate cu Anexa nr. 2B, din OUG 34/2006

Salut, am o problema privind incadrarea unor prestari servicii in aceasta categorie (27 din anexa 2B). Prestarea de servicii la care fac eu referire are cod CPV 77200000.
ce fel de servicii se incadreaza in categoria 27, alte servicii din anexa 2B?
Va multumesc Mita

Toate serviciile clasificate

Toate serviciile clasificate pe coduri CPV care nu se regasesc in anexele 2A si 2B de la pct.1 la pct.26. prin urmare aceste servicii se pot achizitiona direct pana la valoarea in lei a echivalentului a 130.000 euro.

Anexa 2B

Buna ziua,
Eu am o problema legata de niste achizitii directe care se incadreaza in categorie 27 din Anexa 2B. As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul achizitiei. Mentionez ca sunt cu fonduri europene si din acest motiv vreau sa fiu sigura de ce fac, pentru a nu avea probleme ulterior.
Va multumesc

Pentru achizitia de servicii

Pentru achizitia de servicii din anexa 2B se aplica regulile cumpararii directe. Daca contractul este finantat din fonduri europene este de preferat sa se faca o selectie de oferta. Personal eu intocmesc un caiet de sarcini sumar cu descrierea obiectului contractului, modul de organizare a procedurii de selectie, calendarul procedurii de selectie, etc si-l transmit cu invitatie de participare prin email sau posta mai multor posibili ofertanti din domeniu. Fac o comisie de evaluare care verifica ofertele primite si stabilesc oferta castigatoare prin intocmirea unui PV de evaluare si adjudecare, dupa care transmit comunicarile catre participanti. In termen de 3 zile de la comunicare intocmesc contractul. Dosarul contine:
1.Caietul de sarcini
2.Invitatiile de participare
3.Dovada trimiterii invitatiilor si a caietului de sarcini catre cel putin 3 participanti
4.Decizia de numire a comisiei de evaluare
5.Declaratiile de confidentialitate si impartialitate a membrilor comisiei(art.69 din OUG34/2006)
6.Ofertele depuse
7.Procesul verbal de evaluare si adjudecare
8.Comunicarea rezultatului catre participanti
9.Dovada comunicarii rezultatului
10.Contractul de achizitie publica
La aceste piese pot fi adaugate si altele dar eu zic ca-s suficiente pe ca nu am avut probleme cu fondurile europene.

Multumesc

Multumesc

Asa cum ati mentionat toate

Asa cum ati mentionat toate serviciile clasificate pe coduri CPV care nu se regasesc in anexele 2A si 2B de la pct.1 la pct.26. prin urmare aceste servicii se pot achizitiona direct.Dar cele trecute ca exceptii din anexele 2A si 2B se pot achizitiona tot direct?
si la alte servicii ce considerati ca ar intra?

Categoria 27

Buna ziua
Pot incadra serviciil postale de distribuire a corespondentei-64112000 - 4 - Servicii postale de distribuire a corespondentei in Anexa 2B, categoria 27?

Andreea, eu tocmai am

Andreea, eu tocmai am atribuit un contract pentru servicii postale si de curierat si nu le-am incadrat in anexa 2B. Am facut licitatie deschisa. Eu la completarea fisei de date le-am incadrat la categoria 2, chiar daca acolo scrie "cu exceptia transportului de corespondenta" si ANRMAP mi-a validat documentatia.

Serviciile de curatenie in

Serviciile de curatenie in mijloacele de transport, daca nu depasesc 125.00 euro , pot sa le incadrez la alte servicii din anexa 2 B? Mentionez ca sunt SA in subordinea Consiliului Local.

Serviciile de spalatorie CPV 98312000-3 fac parte din anexa 2B?

De unde rezulta ca "Toate serviciile clasificate pe coduri CPV care nu se regasesc in anexele 2A si 2B de la pct.1 la pct.26. " se incadreaza la categoria 27-alte servicii? Exista vreo derogare de la fostul ANAP legat de serviciile de spalatorie?in afara de "http://www.anrmap.ro/documents/10180/18176/documente-946.pdf/a1d2dd48-054f-47b8-9088-c6ab5b899896"?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri