nerespectare decizie CNSC

Buna ziua,

Sunt un operator economic ce intampina urmatoare problema:

Am participat la o licitatie deschisa, in urma deschiderii ofertelor m-am clasat pe locul 5. dupa vreo 5 contestatii si un recurs la curtea de apel am reusit "performanta" de a ma clasa pe locul 2. a urmat bineinteles contestatia asupra locului 1. in urma solutionarii contestatiei cnsc o admite si anuleaza raportul procedurii si toate actele subsecvente si oblica AC la reevaluarea ofertei tinand cont de cele retinute in motivare. in cuprinsul motivarii consiliul constata ca sunt incidente prevederile art 79 alin 1 si totodata oferta declarata castigatoare reprezinta sub unele aspecte oferta alternativa.

AC se pune pe reevaluat si surpriza castigator este declarat acelasi operator. in cuprinsul comunicarii AC vine si inlatura motivele CNSC prezentand argumente impotriva si le decide ca netemeinice si astfel refuza sa-l declare neconform si implicit pe noi castigatori (suntem singurii care au ramas in cursa)

Pe langa faptul ca am facut o noua contestatie impotriva noii comunicari ce altceva mai putem intreprinde pentru a obliga AC sa respecte decizia anterioara care este definitiva si irevocabila.

Multumesc

CNSC-ul nu spune niciodata

CNSC-ul nu spune niciodata intr-o motivare sa alegi castigator pe x sau pe y. Autoritatea contractanta a respectat decizia cnsc din punctul meu de vedere, a reevaluat ofertele. Ceea ce s-a intamplat in reevaluare din punctul meu de vedere tu nu stii, nu stii ce s-a consemnat in pv de evaluare si in raportul procedurii. E posibil ca in urma clarificarilor solicitate de autoritate, operatorul de pe locul 1 sa fi raspuns ok si din aceasta cauza l-a declarat din nou castigator.
Tu nu ai cum sa obligi autoritatea la nimic, nu ai ce sa mai faci inafara faptului de a depune contestatie la comunicarea de rezultat, ceea ce ai si facut. Daca vrei sa te lamuresti ce s-a intamplat in reevaluare poti cere dosarul achizitiei. Sincer eu cred ca de data asta vei pierde la cnsc.

CNSC mi-a dat dreptate. Mi-a

CNSC mi-a dat dreptate. Mi-a admis contestatia si a constatat ca autoritatea contractanta nu a respectat decizia anterioara si nu i-a luat in calcul apararea sa catalogand-o tardiva si a dispus respectarea intocmai a deciziei anterioare si obliga autoritatea contractanta sa tina cont de prevederile art 79 in reevaluarea ofertei declarate castigatoare

o zi buna!

La

binecunoscuta adresă electronică : slimac.ovidiu@gmail.com, aştept completarea colecţiei prin citirea deciziei + motivaţia ceneseceului, pe care, cu atâta bunăvoinţă, mi-o vei pune la dispoziţie, fapt pentru care, nu-mi rămâne, de cât*, să-ţi mulţumesc anticipat.

ovidius