Inlocuire expert cheie

Buna,
Va rog sa ma ajutati cu pareri pt urmatoarea speta:
Unul dintre expertii cheie pe care i-am nominalizat si utilizat pana in acest moment intr-un cntract de servicii, din motive personale nu mai vrea sa participe la derularea contractului.
In acest sens, pentru inlocuirea acestuia ce procedura trebuie sa aplic, ce documente trebuie sa prezint si care este temeiul legal pentru ca in afara de art 96, alin 2 din HG 925 nu gasesc alt temei legal.

Multumesc!

Din cate stiu eu, expertii

Din cate stiu eu, expertii cheie utilizati in derularea unui contract de servicii de elaborare de studii spre exemplu, nu sunt declarati ca si subcontractanti , ci sunt tratati ca si personal angajat al ofertantului , deci in cazul de fata nu sunt aplicabile prevederile art 96, alin 2 din HG 925 . personal cred ca pot fi inlocuiti cu alte persoane care sa aiba experienta similara corespunzatoare.

Asta este si parerea mea insa

Asta este si parerea mea insa in baza cariu temei legal si ca ce justificare.

Fa o solicitare/notificare

Fa o solicitare/notificare catre autoritatea contractanta (tu inteleg ca esti ofertantul) si detaliaza-i problema si propune alt expert cu experienta similara. Probabil ca ti se va permite inlocuirea omului in cauza.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri