S-a publicat ultima modificare a OUG 34/2006 (OUG 19/2009)

Gasiti atasat textul OUG 19/2009 publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 156/12.03.2009! (Pentru accesare trebuie sa va autentificati/inregistrati)

AtaşamentMărime
OUG 19 din 2009.pdf109.93 KB

MULTUMESC MULT !!!

MULTUMESC MULT, PENTRU Ultima modificare a legislatiei privind achizitiile publice.

Multumesc mult ! pentru informare

Multumesc mult ! pentru informare

intrarea in vigoare a OUG 19

Multumesc pentru rapiditatea cu care a fost postata acesta modificare!
Am o nelamurire, daca a fost publicata pe 12 martie cum poate intra in vigoare in aceiasi zi? Conform Constitutiei (art. 78) legile intra in vigoare la trei zile de la publicare daca nu este mentionat altfel. Oricum suntem in weekend acum, o sa o aplicam de luni 16 martie, nu?

Multumesc pentru

Multumesc pentru promptitudine!!!!
Marcel

Multumesc mult pentru

Multumesc mult pentru informatii

multumesc

va multumesc pentru mesaj

multumesc pentru informare

multumesc pentru informare

participare la licitatii lucrari

O societate in care actionar majoritar este Consiliul Local are conform OUG 34 restrictii in participarea la licitatiile finantate din fonduri europene?

Doar daca ...

... beneficiarul fondurilor europele este respectivul Consiliul Local. In acest caz exista un conflict de interese si cheltuiala nu va fi considerata eligibila! Daca beneficiarul de fonduri este altul, atunci nu exista restrictii!

40 zile

Aceasta Ordonanta prevede ca termen maxim al desfasurarii procedurii un nr de 40 de zile (implicit calendaristice), cu mentiunea ca depasirea termenului constituie contraventie. Dar exista proceduri foarte complicate, de licitatie deschisa sau restransa, cu un numar mare de oferet primite si cu un numar urias de documente si documentatii care trebuie analizate si evaluate. Apoi, mai trebuie cerute si clarificari, care au un anumit timp de asteptare. Clarificarile sosite reprezinta documente suplimentare care trebuie analizate in context. Deci alte zile necesare. Cum se poate asigura un grad ridicat de acuratete si obiectivitate intr-un timp atat de redus?

OUG nr. 72/2009 a fost adoptata in sedinta Guvernului din 17 iun

OUG nr. 72/2009 a fost adoptata in sedinta Guvernului din 17 iunie 2009 si a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 426, din 23 iunie 2009.

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_15908