Licitatie deschisa

Va rog sa i-mi spuneti si mie, daca am avut o licitatie deschisa pe un CPV sunt obligata ca a doua sa o fac tot deschisa fiind vorba de acelasi CPV?
Multumesc!

Ai doua variante: 1. Aplici

Ai doua variante:
1. Aplici prev.art.27 (pt.furnizare),28 (pt.servicii) sau 29 (pt.lucrari) dupa caz din oug34 , adica faci cerere de oferta .
2. Aplici prev. art.76 din oug34, adica faci licitatie deschisa fara publicare in JOUE , cu termen de asteptare de minim 15 zile (publicare integrala a documentatiei in SEAP).

depinde

Depinde de obiectul licitatiei pe care ai avut-o si de obiectul procedurii pe care vrei sa o faci. La prima vedere, conform art. 23 din OUG 34 ai fi inclinat sa spui ca vei face licitatie deschisa. Dar daca ai o lucrare care are acelasi CPV, dar ai locatii diferite si studii diferite daca valoarea estiamta este sub prag poti sa faci si alta procedura (cerere de oferta sau chiar achizitie directa.
Vezi aici interpretarea pe care o da ANRMAP: http://www.anrmap.ro/document/intrebari-privind-planificarea-achizi%C8%9... , pag 3,4

Multumesc!

Va multumesc pentru raspunsuri!

Multumesc!

Va multumesc pentru raspunsuri!

Calcul termen

La o procedura de licitatie deschisa, cu val estimata mai mare mai mare conf. art. 7 alin 1 lit b, am facut comunicarea privind rezultatul procedurii in data de 16.11.2016. Se poate incheia contractul in data de 28.11.2016? Sau trebuie 10 zile lucratoare?

nu

are nimeni un raspuns pentru mine.....:(

chiar

nimeni nu poate sa ma ajute cu un raspuns!

Trebuie sa stai 10 zile, nu

Trebuie sa stai 10 zile, nu iei in calcul capatele, ar insemna, luamd in calcul doar termenele, ca ai putea semna pe 27.11.2016, ora 00.01. Dar ptr ca ultima zi de asteptare a fost sambata, atunci vei astepta si luni 28.11.16 si vei semna maine 29.11.2016

Asta daca nu primesti cumva o

Asta daca nu primesti cumva o notificare prealabila contestatiei.

nu

am primit pana acum nimic
nu cred ca este cazul a fost si licitatie elctronica..............