Exceptii de la obligatia de aplicare a prevederilor OUG 34/2006

In Monitorul Oficial Partea I nr. 584/21.08.2009 a fost publicata Hotararea de Guvern nr. 827/22.07.2009 pentru aprobarea Normelor privind procedura specifica pentru elaborarea si transmiterea cererii de constatare a faptului ca o anumita activitate relevanta este expusa direct concurentei pe o piata la care accesul nu este restrictionat. 

Actul normativ mentionat mai sus vine in aplicarea prevederilor art. 248 din OUG 34/2006 care instituie o exceptie de la obligativitatea aplicarii prevederilor OUG 34/2006 pentru atribuirea contractelor sectoriale in cazul in care activitatea relevanta pentru care sunt destinate este supusa direct concurentei pe o piata la care accesul nu este restrictionat.

Pentru a vizualiza textul integral al HG 827/2009 faceti click aici.

exceptii contract sectorial

Poate este cineva care are mai multe date sau intelege mai bine acest aspect...eu sunt inca in dubii...Excepţiile de la art 13 din oug 34 se aplică(sunt valabile) şi pentru contractele sectoriale sau pentru acestea sunt aplicabile doar excepţiile prevăzute la cap VIII art. 242 şi următoarele..De exemplu excepţia de la art.13 lit. d) cu serviciile financiare...mă pot incadra daca desfasor o activitate relevanta? sau totusi, fiind vorba de un capitol special, cel sectorial, cu reguli specifice şi excepţii specifice, se aplica strict numai acestea?M-ar ajuta mult o parere..
Multumesc!

Ni se aplica si noua, gorby,

Ni se aplica si noua, gorby, autoritatilor cu activitate relevanta.

ok. Multumesc de răspuns :)

ok. Multumesc de răspuns :)

cursul de fochist intra sub

cursul de fochist intra sub incidenta lui 34? MULTUMESC

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri