acord cadru

buna ziua,

o intrebare, am in desfasurare o procedura de achizitie de servicii prin incheiere de acord cadru(3 ani). In fisa de date am precizat 3 contracte subsecvnete respectiv 2016, 2017, 2018. Eu insa am reusit sa inchei procedura mai repede si asi dori sa inchei un contract subsecvent pentru perioada acum - 31.12.2015.
In documentatie, respectiv fisa de date am zis 3 contracte subsecvente.
am voie sa inchei mai multe contracte subsecvente fata de ce am declarat in fisa de date, fara a depasi cantitatea maxima si valoarea maxima din acordul cadru???

nu are nimeni un raspuns

:)

in fisa de date ai scris ,,

in fisa de date ai scris ,, contractele subsecvente se vor incheia lunar/ trimestrial/ semestrial/ anual '' si ai precizat cantitatea minima si maxima; ai acoperire bugetara pentru a incheia un contract incepind cu decembrie 2015?

angajamentul semnat anterior

angajamentul semnat anterior incheierii achiztiei?

in fisa de date

am scris ca se incheie contract subsecvent anual.................bani am, angajament am............

Acordul cadru este o

Acordul cadru este o intelegere intre doua parti. Plecand de la acest fapt, ai transmis o fisa de date in care ai facut o estimare pentru incheierea contractelor subsecvente in functie de bugetul pe care tu ca si AC il estimezi pe parcursul celor 3 ani, dar cu siguranta tu nu vei sti ce se va intampla in al trei-lea an. In momentul in care ai derulat procedura si ai acei bani in buget, poti face imediat reofertare si incheiere contract subsecvent, calendarul pe care tu l-ai trecut in fisa este unul estimat, ma repet.
De exemplu in al doi-lea an nu ai posibilitaea de a avea banii pentru incheierea unui subsecvent , dar in al trei-lea an la bugetul institutiei ai toti banii pentru ati finaliza investitia si vei reoferta toate contractele subsecvente.
Acum fiind la sfarsitul anului , daca inchei in momentul acesta contractul trebuie sa ai grija ca in anul urmator sa iti treci banii in buget pentru ca nu cred ca mai ai timp sa faci plata in acest an.
Aceasta este gandirea mea.

ok

mersi de raspuns!

contract in decembrie

am incheiat un contract de servicii cu termen de executare in 15 zile, pana la 31 decembrie. In cazul in care nu se poate efectua prestatia din cauza zilelor libere (la bugetari) pot cere prelungirea duratei contractului in 2016, cu o saptamana macar?