Negociere fara publicare de anunt

In calitate de executant al lucrarii SC CONSIG SA a incheiat un contract de executie lucrari in anul 1994 cu o autoritate contractanta in valoarea de X lei, din care s-a executat pana in prezent aproximativ 80 % din valoarea lucrarilor contractate.
Din cauza lipsei surselor de finantare, durata de executie a contractului s-a prelungit in fiecare an pana in prezent. Astazi, beneficiarul are resurse financiare pentru a continua o parte din lucrarile intrerupte, dar in cadrul proiectului s- a produs o modificare, dupa cum urmeaza:
- In cadrul contractului trebuiau executate mai multe cladiri, printre care si cladirea „ Unitate administrativa” (cu destinatie initiala pentru birouri cu S+P+etaj 1).
SC CONSIG SA a executat o parte din lucrarile aferente acestei cladiri, respectiv partea de structura, dar beneficiarul doreste modificarea destinatiei cladirii : „ Unitate administrativa” in „ Unitate de cazare” cu S+P+etaj 1+etaj2.
Conform prevederilor contractului incheiat :” Investitorul cu acceptul antreprenorului va putea cere orice modificare a cantitatii sau calitatii lucrarilor sau a unor parti a acestora cu cel putin 30 zile inaintea opurtinitatii lucrarilor privind:
- marirea sau micsorarea cantitatii oricarei lucrari incluse in contract si documentatia tehnica
- renuntarea la o lucrare sau la o parte din aceasta
- schimbarea caracterului sau calitatii lucrarilor
-modificarea nivelelor, pozitiilor si dimensiunilor oricarei parti din lucrare
- executarea de lucrari suplimentare de orice fel pentru terminarea obiectelor prevazute in contract.”

Va rog sa imi comunicati daca putem executa in continuare lucrarile solicitate de beneficiar si prin ce modalitate din punct de vedere legislativ.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri