Formulare Legea 98_2016 editabile

Au trecut de ANAP ....

In cateva zile /poate ore o sa am o documentatie completa de proeictare ce va include si Note justificative / strategia de contractare documente care nu sunt vizibile in SEAP .....

AtaşamentMărime
FORMULARE.doc179 KB

Buna ziua, Am remarcat ca

Buna ziua,
Am remarcat ca Acordul de asociere are temei legal OUG 34/2006 . A trecut asa? eu caut in legea noua acest acord si gasesc numai dreptul de a le cere castigatorilor sa se constituie intr-o forma juridica, asta ce inseamna?

strategia de contractare ar

strategia de contractare ar fi interesant de vazut. Formularele sunt modificate si nu prea. Daca ai o stategie te rog pune-o intr-un atasament. Mersi.

Strategia ne cam intereseaza

Strategia ne cam intereseaza

acord de asociere are ca

acord de asociere are ca temei legal art. 66 din Legea nr. 99/2016

Strategia de contractare

Doresc si eu un model de strategie de contractare ! Multumesc !

DUAE

Buna ziua,
Bineinteles, nelamuriri peste nelamuriri. Un ofertant care mi-a participat la procedura nu a depus formularul DUAE, dar a depus documentele justificative. In SEAP apare o fereastra cu admis/respins la formularul DUAE. Ce fac cu ofertantul?

eu zic ca art 67 unde zice ca

eu zic ca art 67 unde zice ca trebuie sa-i solicit operatorului a carui oferta este declarata castigatoare sa constituie o anumita forma juridica. E un pic ciudat pentru ca eu ca si entitate contractanta trebuie sa stiu de la depunerea ofertelor daca vine singur sau in asociere.

Andra daca ofertantul nu a

Andra daca ofertantul nu a depus documentul DUAE il respingi ca si inacceptabila in conformitate cu prev. art.137 alin.1 litera b) din norme :oferta este considerată inacceptabilă în următoarele situaţii:
b) a fost depusă de un ofertant care nu îndeplineşte una sau mai multe dintre criteriile de calificare stabilite în documentaţia de atribuire SAU NU A COMPLETAT DUAE în conformitate cu criteriile stabilite de autoritatea contractantă;

Dan, Asa m-am gandit si eu,

Dan,
Asa m-am gandit si eu, dar uneori am senzatia ca si deciziile corecte nu mai sunt corecte. :)

Culmea culmilor . Inainte cei

Culmea culmilor . Inainte cei care nu depuneau declaratia initiala pe HG925 dar depuneau documentele de calificare erau acceptabili. Acum cei care nu depun declaratia initiala DUAE , dar depun documentele de calificare sunt inacceptabili. ha,ha,ha,ha,ha,ha.......
Legea e clara SAU NU A COMPLTAT DUAE. ha,ha,ha,ha,...........

Nu stiu ce s-ar intampla daca

Nu stiu ce s-ar intampla daca s-ar inversa rolurile: cei care au facut legea sa vina in locul nostru si invers.

Si noi sa venim in

Si noi sa venim in control.....ah, ce bine ar fi! :))

Da... raspunsul ar fi tot

Da... raspunsul ar fi tot timpul RESPINS, pentru ca:...........(va las pe voi sa adaugati motivele)

Sa nu fiu chiar asa rea: in

Sa nu fiu chiar asa rea: in situatii exceptionale: ADMIS. :)

documente editabile

va rog sa-mi spuneti daca ati gasit vreun articol in noua lege care interzice incarcarea in SEAP de catre AC a caietului de sarcini si a formularelor in .doc
Am observat ca nu se mai incarca documentele editabile, desi si acestea pot fi semnate electronic, fapt ce duce la procesul greoi de intocmire a documentatiei.

Autoritate contractanta /operator economic

Am urmatoarea speta : Suntem autoritate contractanta ( centru de cultura) si avem spre inchiriere o scena mobila . Pentru ca alte autoritati contractante sa poata inchiria aceasta scena de la noi , cum procedeaza ? Sau ne inregistram si noi iar pe SEAP ca operator economic ? Multumesc !

Strategia anuala de achizitie publica

Buna ziua,
Referitor la Strategia anuală de achiziţie publică, art.11 din Norme. Avem obligativitatea sa o intocmim acum, chiar daca la art. (3) spune: Strategia anuală de achiziţie publică se realizează în ultimul trimestru al anului anterior anului căruia îi corespund procesele de achiziţie publică cuprinse în aceasta, şi se aprobă de către conducătorul autorităţii contractante. Voi cum interpretati? Multumesc anticipat!