Procedura ONLINE

Am in derulare o procedura on line la care nu se va reusi sa se efectueze analiza ofertelor in termenul de evaluare prevazut in cadrul anuntului. In aceasta situatie, se poate prelungi perioada de evaluare si cum? In mod normal cred ca da, numai ca nu stiu ce se va intampla la data respectiva, adica cand se implineste termenul de finalizare a evaluarii si eu nu am finalizat analiza ofertelor. Apare in SEAP o fereastra de prelungire sau nu? Stiu ca trebuie sa intocmesc aceea nota de prelungire a perioadei de evaluare si sa o aduc la cunostinta ofertantilor in termen de 2 zile de la expirarea perioadei respective dar, mai departe nu stiu ce se intampla in SEAP.

Multumesc.

Procedura ONLINE

Se poate prelungi o singura data, din SEAP. Daca este nevoie si de a doua prelungire a perioadei de evaluare a ofertelor trebuie sa trimiti o adresa din partea autoritatii contractante catre AADR si iti reseteaza ei butoanele. Daca ai nelamuriri poti sa suni la numarul de tel pentru informatii SEAP, sunt f amabili...O zi buna.

Multumesc.

Multumesc.

procedura online

Am in derulare o procedura on line la care nu se va reusi sa se efectueze analiza ofertelor in termenul de evaluare prevazut in cadrul anuntului. In aceasta situatie, se poate prelungi perioada de evaluare si cum? Mentionez ca din greseala sa bifat expirarea duratei de evaluare a doua zi dupa depunere, iar in acest termen nu se poate face evaluarea. Problema e ca nu im apare nici nu buton cu prelungire durata de evaluare, cum am inteles ca ar fi normal, iar la SEAP nu raspunde nimeni.
ce e de facut ?
Multumesc!

Butonul acela "Extinde

Butonul acela "Extinde perioada de evaluare a ofertelor" apare dupa ce expira termenul initial, adica la ora 18.00.

In calitate de presedinte a

In calitate de presedinte a comisiei de evaluare sunt intr-o situatie bizara. Anume , la o procedura am parcurs toate etapele inclusiv verificarea documentelor ofertantului clasat pe primul loc. Mai e de selectat castigatorul (deliberarea) , de intocmit raportul procedurii si de facut comunicarile insa 3 din cei 5 membri ai comisiei , inclusiv conducatorul AC si loctiitorii (care aproba raportul ) au plecat in concediu. Termenul limita de evaluare imi expira pe 19 august si in faza in care sunt pe SEAP nu mai pot extinde perioada In plus nu exista persoana care sa-mi semneze nota de prelungire si nici nu stiu cum sa fac motivarea prelungirii.

Dan, fii optimist. Totul e

Dan, fii optimist. Totul e posibil. Ce conteaza ca esti pe SEAP? Cum adica sa nu poti extinde perioada de evaluare a ofertelor? Pe 19.08 la ora 18.00 iti va aparea butonul "Extinde perioada de evaluare a ofertelor", tu pe 22 cand vii la munca, apesi acest buton, o prelungesti cat vrei tu, iti iei marja si pt concedii si pt cules de vii si porumb :) si faci NJ de prelungire si o publici la sectiune de "Documentatie si clarificari" si gata. Cat despre NJ si motive, te servesc daca vrei pe mail.

Nu conteaza in ce faza esti

Nu conteaza in ce faza esti pe SEAP, se poate extinde perioada fara probleme, dar pe 19.08 ora 18.00.

Nu vine niciunul pana pe

Nu vine niciunul pana pe 22.08, sa-ti semneze nota? Daca chiar nu ai pe cine pune sa semneze (desi mi-e greu sa cred ca fiecare are un inlocuitor cand pleaca in concediu sau asa ar trebui sa aibe), semnezi tu in calitate de presedinte al comisiei de evaluare.

Hai sa zicem ca nota o "dreg"

Hai sa zicem ca nota o "dreg" si fac prelungirea , dar cum draq o motivez? Scriu ca toata comisia si-a luat concediu? Ca de fapt asta e adevarul. Consiliul de administratie a dat o decizie ca in luna august sa plece in concediu totii angajatii dupa modelul occidental. Asa ca si eu in calitate de presedinte al comisiei de evaluare m-am conformat si scriu aceste cuvinte din varful muntelui. Procedura poate sa mai astepte mult si bine pe SEAP.

:) E mult prea tare acolo la

:) E mult prea tare acolo la voi!

consiliul de administratie

dan_one, as fi curios in ce institutie lucrezi dar daca aplici legea achizitiilor inseamna ca in institutie sunt obligatorii si regulile controlului managerial intern care include standardul "continuitatea activitatii". o astfel de situatie in care te regasesti reprezinta o nerespectare a acestui standard iar un director care a luat niste decizii prin emiterea unor documente legate de defasurarea unor proceduri (strategie de contractare, documentatie de atribuire, numirea unei comisii de evaluare cu un calendar de desfasurare), pleaca in concediu si ii mai lasa si pe ceilalti sa plece atunci no comment. mult succes si rabdare in acea organizatie.