Cheltuieli diverse si neprevazute

La valoarea estimata a contractului de lucrari se calculeaza valoarea Cheltuielilor diverse si neprevazute? Dupa intelesul meu nu se mai calculeaza, avand in vedere ca in Informatii-utile-modificari-legislative publicata de ANAP ( http://anap.gov.ro/web/wp-content/uploads/2016/07/Informatii-utile-modif... ), la pagina 33 apare urmatorul: Modul de calcul al valorii estimate -> Contracte de servicii/lucrări fără cheltuieli ”diverse și neprevăzute” în valoarea estimată ? - Adevarat!.
Pana acum si eu calculam la valoarea estimata si CDN-ul, dar acum se pare ca nu mai trebuie.
Va rog sa ma ajutati ca tocmai ar trebui sa public un anunt pentru o achizitie directa. Daca calculez valoarea estimata cu CDN atunci depasesc pragul pentru AD si va fi procedura simplificata.

Cheltuieli diverse si neprevazute

Buna,

Imi poti spune, te rog, cum ai procedat in cele din urma? Si eu sunt intr-o situatie similara. Daca adaug CDN se modifica pragul pentru procedura simplificata.

Multumesc mult!

crestere sal min pe ec

Buna ziua. Se poate rezolva din diverse si neprevazute cresterea sal. min. pe economie. Nu de altceva dar avem o lucrare mai mare -perioada mai mare de executie si prea a crescut salariul min. pe economie.
Exista vreo modalitate si daca da va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, baza legala, orice.
Va multumesc.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri