Incarcare elemente tehnico financiare in SEAP

Potrivit art. 60 alin. (3) din norme , toate documentele de fundamentare a valorii (devize de lucrari) se depun prin mijloace electronice, fiind încărcate într-o secţiune dedicată a portalului SEAP, iar conţinutul acestora este vizibil comisiei de evaluare după decriptarea propunerii financiare.
Se ridica urmatoarea problema: daca devizele cu cantitatile de articole si pret pe articol se pot vizualiza numai dupa decriptarea propunerii financiare, cum pot eu ca si comisie de evaluare, sa evaluez in faza anterioara din pdv tehnic daca sunt ofertate toate categoriile si cantitatie pe articolele? Adica ca sa trec la decriptarea financiara si sa vad listele cu cantitati eu trebuie anterior sa stabilesc daca oferta este conforma sau neconforma. Si cum declar conformitatea/neconformitatea daca nu vad listele cu cantitati? Adica ce a fost mai intai, oul sau gaina?

ar insemna sa depuna listele

ar insemna sa depuna listele cu cantitati fara preturi, iar la evaluarea financiara sa le depuna dar cu preturi :)

Dai "+" asa cum dai si pentru

Dai "+" asa cum dai si pentru DUAE, pe NEVE.

Am sucit problema pe toate

Am sucit problema pe toate fetele si m-am gandit ca si ProbaMar sa solicit sa depuna listele cu cantitati fara preturi in propunerea tehnica si sa faca mentiunea ca dupa decriptare se pot vizualiza in sectiunea cutare aceleasi liste si cu preturi.
Raluca ce zici tu, e greu de transpus in sensul ca daca bifez conforma o oferta si dupa ma trezesc ca ii lipsesc articole din liste trebuie sa revin la reevaluare prin suspendare si creez artificial panica care imi poate atrage contestatii si complicatii.
Si de data asta SEAP-ul este prins in offside.

Parerea mea este ca se

Parerea mea este ca se cripteaza doar pretul
Toate documentele solicitate, inclusiv formularul de oferta se incarca si se poate vedea.

Formularul de oferta trebuie

Formularul de oferta trebuie sa fie ascuns la momentul evaluarii tehnice pt a nu influenta rezultatul evaluarii. Dupa finalizarea evaluarii tehnice , elementele ofertei financiare trebuie sa devina vizibile.
Unii dintre ofertanti au cuprins devizele cu cantitati dar fara preturi in oferta tehnica iar cele cu cantitati si cu preturi in sectiunea dedicata care devine vizibila la final.

Cum influenteaza rezultatul

Cum influenteaza rezultatul evaluarii daca comisia poate citi formularul de oferta?
De cine trebuie ascuns, de comisie?