DUAE

Va rog sa-mi spuneti daca si subcontractantul trebuie sa depuna DUAE, Mulumesc

Da . Trebuie

Da . Trebuie

Tert sustinator si subcontractant

Va rog sa imi spuneti in cazul in care tertul sustinator este si subcontractant la aceeasi procedura, trebuie sa prezinte un singur DUAE atat ca tert sustinator cat si subcontractant sau trebuie sa depuna un DUAE in calitate de tert sustinator si un alt DUAE in calitate de subcontractant. Multumesc

DUAE asociat

Buna.
Asociatul/tert sustinatorul/subcontractant completeaza DUAE dar il semneaza cu semnatura electronica? Daca nu au semnatura electronica si nu sunt inscrisi in SEAP? Cum procedez, pot semna eu, ca lider al asocierii?

da

Am primit si eu un raspuns pozitiv in acest forum... ca lider pot semna toate DUAE, doar sa le primesc de la terti in formatul cerut de AC. Eu incarc oferta...Eventual sa trimita si versiunea printata, semnata olograf si scanata pdf, ma gandesc...apoi aplic semnatura mea.

eu le-as face pe amandoua

pentru ca nu am vazut in DUAE rubrica, in cazul in care ar exista aceasta situatie ca a dvs,

Dar . . .

Dar unde apare in DUAE care e ofertantul si care e tertul sustinator? :)

DUAE

Pai, ofertantul declara tertul sustinator in partea II, sectiunea C, bifand DA.
Tertul sustinator completeaza in partea II, sectiunea A si B , plus partea III toata, partea IV si V ce este relevant pentru tert (de ex. experienta similara).
Asa inteleg eu. Alte pareri, va rog?

subcontractant-DUAE

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca subcontractantul trebuie sa completeze in DUAE lista de lucrari similare. Daca da, la ce completeaza la lucrari sau la servicii? Va multumesc mult si astept raspunsul ca am mare nevoie.

in DUAE, daca de exemplu la

in DUAE, daca de exemplu la :
- Numărul TVA (dacă este cazul): este scris 19% si nu codul fiscal , se solicita clarificari? sau
- e) Operatorul economic va fi în măsură să furnizeze un certificat cu privire la plata contribuțiilor la asigurările sociale și plata impozitelor... bifeaza NU - se solicita clarificari si revizuire DUAE sau se respinge?

?

?