publicarea raportului de atribuire

Conform prev. art.66 alin.4 din hg395 avem obligatia sa publicam in SEAP raportul procedurii de catribuire. Acesta se incarca in totalitate sau se ascund pasaje care contin informatii tehnice confidentiale, semnaturi olografe, etc ?

SEAPUL e plin de minunatii care mai de care. Am vazut introduse in SEAP procese verbale de deschidere la proceduri online, rapoarte intermediare (cate 2-3) la proceduri simplificate INTR-O SINGURA ETAPA.
Te crucesti . Pai astia de la Bruxeles daca vad ce e acolo fac ROEXIT cu noi lol:

Vezi art 217 al 4-5-6 si o sa

Vezi art 217 al 4-5-6 si o sa te lamuresti

La o procedura organizata pe

La o procedura organizata pe loturi am urmatoarea speta:
la unul dintre loturi am mai multi ofertanti si procedura stagneaza in etapa de evaluare tehnica cu probabilitate de contestatie. La alt lot am un singur ofertant cu oferta admisibila pt care s-a facut deliberarea si incheia procedura. Ma intreb cum dracu sa procedez cu raportul procedurii. Fac raport partial pe lot?

Eu am facut raport partial pe

Eu am facut raport partial pe LOT, asa am patit la achizitia de aparatura. intre timp am fost contestat, CNSC mi-a spus sa reevaluez...am reevaluat , am facut alt RAPORT pt lotul contestat.

Salut,

Eu nu am auzit pana acum la procedura pe loturi incheierea rapoartelor partiale.
Un lot este ca si o procedura, il finalizezi prin incheierea unui raport de procedura si printr-un contract.
Raport partial pe lot reprezintă numai o parte din acel lot, ceea ce nu mi se pare corect atata timp cat ai finalizat prin deliberare si desemnare castigator.
Daca am 10 loturi redactez 10 rapoarte si 10 contracte. Fiecare lot trebuie sa aibe dosarul achizitiei aferent lui.
Avantajul este tocmai ce mentiona Icemen, un ofertant te contesta la un lot, transmiti dosarul achizitie aferent acelui lot, celelalte loturi mergi mai departe cu ele.
Comunicarile se transmit la sectiunea de intrebari aferent fiecarui lot, iar rapoartele de procedura se incarca la rubrica dedicata sub denumirea aferenta lotului respectiv.
Nu judecati raport partial din prisma faptului ca nu s-a incheiat procedura in integralitatea ei ci judecati fiecare lot ca si o procedura de sine statatoare cu documentele aferente ei.
In momentul in care ai incheiat un lot prin atribuirea lui iar celalalt lor datorita unor mici incidente nu este incheiat, ai grija sa iti prelungesti valabilitatea garantiei de participare si a ofertei numai pentru lotul ramas in evaluare.

o intrebare daca, la o

o intrebare daca, la o lucrare a fost constituita GBE prin scrisoare bancara cum se restituie 70% si 30% ? Multumesc

M-am uitat acum in acte, am

M-am uitat acum in acte, am facut raport procedura pr.lotul/loturile castigate, iar pt cel care era in contestatie am facut alt raport la momentul respectiv

Poate m-am exprimat gresit.

Poate m-am exprimat gresit. Am vrut sa spun raport partial pe procedura pentru un anumit lot.
Ambiguitatea provine din faptul ca legea spune peste tot "raportul procedurii" nu raportul pt lotul X.
Anuntul de atribuire poate fi facut doar pentru lotul pentru care s-a incheiat raportul procedurii? Pt ca am termen de 15 zile de la data incheierii contractului (P simplific.)

Da, se da anunt de atribuire

Da, se da anunt de atribuire pentru lotul pe care l-ai incheiat. Numai stiu exact interfata pentru ca am avut in 2016 o PS pe loturi, dar parca imi aduc aminte ca in momentul in care am deliberat mi-a apartut buton de anunt de atribuire.
Poate imi detaliezi ce butoane iti apar dupa ce dai deliberare si vedem mai departe.
Iti pot spune sigur ca la LD in momentul in care ai ales castigatorul iti apare si butonul de anunt de atribuire.
Si tot nu sunt de acord cu tine cu privire la "Raport partial pe procedura pentru un anumit lot", exprimarea ta duce la cu totul alta interpretare, pentru fiecare lot se cheama tot "Raport de Procedura" diferenta o face denumirea obiectivului "........"- lot ......

Raport procedura,comunicare rezultat procedura

Buna ziua, nu sunt sigura cand trebuie sa incarc Raportul procedurii ( cf. art 66 alin 4 din HG 395 ) si comunicarea de rezultat procedura ( art.215 alin. 1 din legea 98/2016,imi permite sistemul sa incarc dupa DELIBERARE sau o fac inainte de DELIBERARE ?

Raport procedura,comunicare rezultat procedura

Multumesc anticipat daca poate cineva sa ma ajute!

Deliberarea propriuzisa se

Deliberarea propriuzisa se face de catre comisie in cadrul redactarii raportului de atribuire cand comisia de evaluare desemneaza ofertantul castigator. Dupa aprobarea raportului de catre conducatorul AC acesta se incarca in SEAP si totodata tot prin SEAP se transmit comunicarile participantilor la procedura. Dupa toate aceste actiuni se DELIBEREAZA in SEAP desi succesiunea normala ar fi alta (este anormal sa faci comunicarea inainte de a face deliberarea=stabilirea castigatorului). Dupa DELIBERARE in SEAP nu se mai poate face nicio alta actiune (incarcare documente, comunicari).

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri