Consultare piata legea 98/2016

Am dat un anunt de consultare piata pentru determinarea pretului estimat achizitionarii unui serviciu. Nu am avut un caiet de sarcini ca sa il depun, dar in aspectele supuse consultarii am solicitat depunerea de oferte de pret, si am spus ca achizitia se va realiza din catalogul electronic SEAP (achizitie directa). Problema este ca nu am stabilit nici un criteriu de atribuire.
Am primit solicitari de clarificari (deoarece nu am avut caiet de sarcini, este normal ..cred..) si am raspuns la aceste clarificari, cum ma sfatuiti sa procedez in continuare? astept depunerea ofertelor, dar nu stiu cum sa le selectez atata timp cat nu am dat un criteriu de atribuire.
M-am gandit ca, dupa depunerea ofertelor si a propunerilor primite, sa fac acel raport final de consultare al pietei, dar nu stiu cum sa evaluez ofertele? fac o comisie care hotaraste care oferta ar indeplini mai bine necesitatea? le transmit rezultatul consultarii pietei la toti participantii, si le motivez cum am selectat oferta castigatoare?
Va multumesc

o parere?

o parere?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri