Modificare contract semnat pe OUG 34/2016 cu suplimentare in perioada L 98/2016

Buna tuturor,

Am o rugaminte la voi ca nu stiu cum sa o iau din loc :)
O lucrare de drumuri contractata anul trecut pe OUG 34/2016 care necesita niste modificari la niste podete (nota de renuntare si nota de suplimentare). Aici pare ok..ar putea ramane in cadrul acelaiasi contract cu un eventual act aditional.
De asemenea, autoritatea contractanta doreste sa mai suplimenteze lucrarea cu inca 100 de podete (noi care se justifica deoarece realizandu-se drumul acum, ar fi oportun - lucrari noi) deci implicit creste si valoarea (cu preturile din oferta).
Daca iau in considerea noua Lege fac se pare procedura deoarece nu am prevazut in contract posibilitatea de suplimentare a cantitatilor (valoarea nu e mare raportata la valoarea initiala a contractului, 10% si separat s-ar incadra la achizitie directa).

Cum trebuie sa fac? Inchei contract pe OUG 34 si implementez pe L98? Fac act aditional de suplimentare?
Multumes anticipat

Pentru lucrarile suplimentare

Pentru lucrarile suplimentare mentionate in nota de suplimentare care au aparut la contractul initiat pe OUG. 34/2006 nu se poate incheia act aditional decat daca sunt intrunite conditiile de la art. 122 lit. i sau 252 lit j din OUG 34/2006, altfel trebuie initiata o procedura competitiva in functie de valoarea estimata a lucrarilor suplimentare fara a se avea in vedere cele la care s-a renuntat.
Pentru cele 100 de podete suplimentare necuprinse in contractul initial in functie de valoarea estimata a lucrarilor se va alege de asemenea o procedura competitiva.
Trebuie avuta in vedere notificarea ANAP nr. 238/2016.

Am mutat postul in sectiunea

Am mutat postul in sectiunea corespunzatoare. Scuze.

Multumesc frumos!! :) O zi

Multumesc frumos!! :)
O zi frumoasa,
Laura

notificare disparuta

Va rog respectuos sa imi indicati unde pot gasi a ceasta notificare 238 ca pe site-ul ANAP pare disparuta :)
Multumesc anticipat!

E vorba de Notificare ANAP -

E vorba de Notificare ANAP - privind procesul de verificare procedurala? O gasesti pe SEAP in lista de Notificari primite.

Modificare contract conf. HG 395/2016 ART. 165

in cazul unui contract de servicii incheiat conf. Legii nr. 98/2016 in care durata normala de expirare este 31.12 si in doc a fost prevazuta prelungirea conf. art. 165 alin 1 ce trebuie facut si unde in SEAP pentru indeplinirea alin. 2 din acelas art. 165
(2) După modificarea contractului în sensul alin. (1), în termen de 30 de zile, autoritatea
contractantă are obligaţia publicării anunţului privind modificarea contractului prin intermediul
SEAP.

nu are nimeni un raspuns?

sau parere?

Parerea mea este

Parerea mea este urmatoarea:
Intri pe anuntul de atribuire transmis in SEAP corespunzator contractului . In partea stanga jos ai butonul "CORECTII / INFORMATII SUPLIMENTARE". Accesezi sectiunea respectiva unde vei introduce informatiile care privesc suplimentarile cantitative/valorice, acte aditionale etc.

mersi

pentru raspuns....:)

mai

am o intrebare
anuntul de atribuire se trimite in SEAP fara a lua in considerare valoarea cu eventualele prelungiri conf HG 395/2016 art. 165 sau valoarea totala cu eventualele prelungiri????

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri