Semnatura electronica Lider de asociere

Buna ziua,

V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza cu semnatura electronica in cazul in care aveam de exemplu asociere (2 societati), fiecare dintre asociati avand subcontractanti. Dupa ce fiecare isi completeaza DUAE-ul si-l semneaza electronic, liderul de asociere mai are obligatia (este posibil?) sa contrasemneze toate documentele inca o data?
Si as mai vrea sa intreb daca un ofertant poate lua in subcontractare o asociere, in care liderul sa raspunda fata de ofertantul general?
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor! O zi cat mai buna va doresc!

Recomandabil ar fi ca liderul sa contrasemneze tot

1. Recomandabil ar fi ca liderul sa contrasemneze toate documentele.

2. Intrebarea privind subcontractarea este la stadiul de depunere oferta sau post semnare contract cu AC ?

Va multumesc pentru raspuns.

Va multumesc pentru raspuns. A doua intrebare se referea la stadiul de depunere oferta, insa ce implica daca ar fi cazul de castigare oferta si semnare contract? Multumesc inca o data!

Asociere de subcontractanti

In calitate de Ofertant, nu am avut niciodata subcontractant o asociere de subcontractanti, asa cum o numiti dumneavoastra. În mod normal, ofertantul, încheie acorduri de subcontractare cu fiecare Operator Economic în care se precizează activitatea ce urmează a o realiza. Un astfel de acord despre care vorbiti dumneavoastra poate reprezenta o intelegere interna scrisa intre ofertant si asa zisa asociere, dar care ma indoiesc ca poate fi luata in considerare de catre o A.C.

Ok. Asa gandeam si eu, de

Ok. Asa gandeam si eu, de aceea, am refacut "schema de joc". Avem asociat si fiecare dintre noi subcontractanti de specialitate. Va multumesc si va doresc succes!

O intrebare as avea si eu,

O intrebare as avea si eu, daca se poate sa imi raspunda cineva.
Toate documentele incarcate in SEAP se vor semna electronic, insa de exemplu in formularele de de autoritatea contractanta la CEREREA DE PARTICIPARE dupa ce o completezi in partea de jos se cere numele, functia, stampila si semnatura.
Intrebarea era daca eu trebuie sa le printez, apoi sa le semneze si stampileze administratorul???
Dupa sa le scanez si apoi sa le semnez electronic.