CERERE OFERTA OFFLINE

Am o mare nelamurire.
Am initiat o cerere de oferta furnizare, mod desfasurare offline. Astazi a fost respinsa a doua oara invitatia de participare pe motiv ca la sectiunea I.1 si I.2, locul depunerii si deschiderii ofertelor am scris adresa achizitorului. In ambele respingeri ni se recomanda sa trecem SEAP.
Cum sa trec SEAP daca este offline in 2 etape?
Toate invitatiile de pe SEAP offline au adresa depunerii si deschiderii la adresa achizitorului.
Este ceva ce imi scapa, sau ei nu inteleg?
Va rog, cine a mai trecut prin asa ceva sa imi spuna si mie.

Trimite un mail la

Trimite un mail la helpdesk@anap.gov.ro (sper sa fie buna adresa asta) si spune-le speta ta, da numarul documentatiei de atribuire pe care ti-o tot respinge, spune-le ca tu aplici procedura simplificata in doua etape si asta presupune o procedura offline.
Inainte de asta verifica fff bine documentatia ca nu cumva sa-ti fi scapat pe la vreo sectiune sa fi trecut "online" si asa ei sunt debusolati si nu stiu ce ai de gand tu; sau verifica daca ai bifat ca faci procedura simplificata in doua etape si daca totul e ok la tine in documentatie, atunci da mail la helpdesk.

Nu cred ca e buna adresa asta,

Nu cred ca e buna adresa asta, cea veche era helpdesk@anrmap.ro insa avand in vedere ca nu mai e ANRMAP nu mai stiu cum e acum, cauta la ei pe site sau scrie direct la "Solicitari" la helpdesk-ul unde te loghezi tu pe site-ul lor si pui intrebari.
Sper ca stii despre ce vb!

Din cate stiu

acum nu se mai pot desfasura proceduri offline. Cel putin pe procedura simplificata SEAP nu este pregatit din punct de vedere tehnic sa desfasoare procedura in doua etape: online si offline.

Verifica ce optiuni ai bifat

Verifica ce optiuni ai bifat in documentatia de atribuire. Astfel la cap.IV.1 din documentatia de atribuire ar fi trebuit sa bifezi modalitate offline si tip procedura in 2 etape. Deasemenea la cap. IV.4) PREZENTAREA OFERTEI , trebuie sa specifici indicatii corelate cu modul de desfasurare offline (transmiterea in plic a ofertei tehnice si financiare, a documentelor de calificare, GP la adresa AC , etc)

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri