Anunt JOUE

Buna ziua!
Pentru procedura de Negociere fara invitatie prealabila la o procedura concurentiala de ofertare, cu valoare estimata peste pragul de publicare in JOUE, exista obligatia de a publica anuntul in JOUE? Atata timp cat este o procedura fara anunt, ce ar putea sa se publice in Jurnal? Nu am gasit in lege in mod expres nimic legat de acest aspect. Va multumesc!

ma intereseaza pentru

ma intereseaza pentru calcularea termenului de contestare, 5 sau 10 zile. In functie de publicarea sau nu in JOUE, si termenul este altul. Va rog daca este cineva mai informat, apreciez un raspuns.

In JOUE se publica anuntul de

In JOUE se publica anuntul de atribuire daca are val estimata peste pragul de JOUE.

ok.Multumesc, dar pe mine ma

ok.Multumesc, dar pe mine ma interesa daca se publica ceva in JOUE inainte de demararea procedurii de negociere. Si..sa inteleg ca in cazul negocierii cu valoare peste prag, termenul de contestare este 10 zile nu?

Nu se publica nimic inainte

Nu se publica nimic inainte de demararea procedurii.
Avand in vedere ca suntem in fata unui proceduri de NFP probabil autoritatea contractanta a si incheiat contractul cu operatorul castigator, prin urmare, tu nu stiu ce dumnezeu mai contesti, eventual te adresezi pe cale jurisdictionala tribunalului pt a constata nulitatea contractului. Dar nu stiu prea multe detalii despre acest aspect.

Ok.Multumesc!

Ok.Multumesc!

Cand se aplica negocierea

Cand se aplica negocierea fara anunt , indiferent de valoare obligatiile AC constau in instiintarea ANAP (UCVAP) conform prev. OUG 30/2006 si transmiterea unui anunt de atribuire in SEAP, respectiv JOUE dupa caz.

Imi puteti spune, va rog,

Imi puteti spune, va rog, unde sunt precizate aceste praguri de publicare in JOUE? Am o procedura in desfasurare si nu gasesc in cele doua noramative aceste praguri.
Multumesc !

Imi puteti spune, va rog,

Imi puteti spune, va rog, unde sunt precizate aceste praguri de publicare in JOUE? Am o procedura in desfasurare si nu gasesc in cele doua normative aceste praguri. Ma refer la anuntul de atribuire.
Multumesc !

Nu exiata praguri. Ba mai

Nu exiata praguri. Ba mai mult legea este atat de prost facuta incat nici macar nu precizeaza explicit ca pt negocierea fara publicare se transmite un anunt de atribuire. Se precizeaza doar atat la art. 145 din lege ca autoritatea contractanta are obligatia de a transmite spre publicare un anunt de atribuire in termen de 30 de zile de la data incheierii contractului de achizitie publica/acordului-cadru in urma finalizarii procedurii de atribuire. Cum negocierea fara publicare este o procedura de atribuire, prevederile art.145 ii sunt aplicabile. Dar cum ramane cu procedura simplificata care e tot o procedura de atribuire caz in care anuntul de atribuire se publica in 15 zile nu in 30 zile?

Anuntul de atribuire il publici in SEAP. Nu trebuie sa publici tu anuntul in JOUE, transmite SEAP-ul mai departe daca este cazul ca si la licitatia deschisa.

ART. 221 (1) Contractele de

ART. 221
(1) Contractele de achiziţie publică/Acordurile-cadru pot fi modificate, fără organizarea unei noi proceduri de atribuire,
(6) Autorităţile contractante care modifică un contract de achiziţie publică/acord-cadru în cazurile prevăzute la alin. (1) lit. b) şi c) au obligaţia de a publica un anunţ în acest sens în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene şi la nivel naţional,
Intrebare, unde in SEAP pot publica acest anunt? stie careva?
Multumesc

stie careva unde public

stie careva unde public anuntul ?

negociere fara publicare - anunt /documentatie in SEAP?

In Ghidul Curtii de Conturi privind modul de verificare al achizitiilor publice se specifica la Negocierea fara publicare ca cf. art. 21 alin 1 si 2 din HG 395/2016 AC trebuie sa trimita documentatia la verificare catre ANAF prin SEAP. A avut cineva control de la Curte si s-a izbit de chestia asta? Unde sa public documentatia respectiva in SEAP ?

buna

RASPUNS:DACA CITITI LA PG 405 in ghidul curtii conturi veti obs ca AC va transmite catre ANAP (prin SEAP) de la anumit prag valoric..atentie mareeeeeeeeeeeeee

In concluzie

Buna ziua! In concluzie in cazul unei negocieri fara publicare prealabila pe Legea 98/2016 trebuie incarcate in SEAP documentatia de atribuire si documentele-suport spre verificarea ANAP? Am vazut chestia asta in manualul de verificare al Curtii de Conturi si citind cu atentie legea cam asa reiese (adica nu se spune nicaieri ca in cazul negocierii se face o exceptie). Ce ziceti?

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri