termen anunt publicitar

In cazul in care postez un anunt publicitar pentru executarea unei lucrari, care ar fi termenul pe ca sa- l dau pentru elaborarea eventualelor oferte?
Multumesc.

Rezonabil :)

Rezonabil :)

Depinde cat de complexa este

Depinde cat de complexa este lucrarea... daca are nevoie de mers la fata locului, de solicitare de oferte de la furnizori, etc.. cel putin 2 saptamani.

In cazul unui anunt publicitar

In cazul unui anunt publicitar, stabilesc castigatorul si fac comunicare. Am obligatia sa anunt si ofertanti necastigatori?? Eu in 98 am gasit doar la proceduri nu si in AD (art.217)

Legea nu spune, poate ar

Legea nu spune, poate ar trebui...cel putin asa ar fi Ok si fata de ei, dar asta daca mai ai timp...noi nu facem asta,be adevarat ca de cele mai multe ori atribuim pretului cel mai mic, deci eventualul interesat ar putea vedea in Seap concluzia finala...

Anuntul publicitar nu este un

Anuntul publicitar nu este un anunt de participare ci este echivalentul anuntului de intentie neimpunand nicio obligatie AC, nici macar aceea de a face o achizitie. Rolul e acela de a aduce in atentia potentialilor ofertanti intentia AC de a achizitiona anumite produse/servicii/lucrari.

Domnule dan va rog mult sa imi spuneti parearea d.stra

In urma unui anunt publicitar in care la conditii de participare am solicitat sa se incarce in catalogul seap oferta si sa se depuna si la registratura AC in data de 02.11 2016 ora 10.00. op ec castigator ca oferta valorica nu a depus in seap oferta in termen dar la registratura autoritati da. Cel necastigator mi.a facut notificare ca trebuie sa il descalific pt asta. O parere??

Si

Si sa reziliez contractul pe care intre timp l.am semnat cu cei castigatori!!

Mie nu mi se pare Ok chestia

Mie nu mi se pare Ok chestia asta cu pusul ofertelor pe Seap ca o conditie de selectie. Pai nu zice legea ca daca pretul e mai mic offline iei offline. Adica cum - alegi o oferta mai mare doar pentru ca a pus-o pe Seap?

Nu e castigatoare oferta cu

Nu e castigatoare oferta cu valoare mai mare. Au fost doua oferte dar cei care nu au castigat s.au simtit ofensati si nu mai stiu de ce sa se lege!! si nu stiu ce sa fac!! SE contesta achizitiile directe?

Se contesta contractele

Se contesta contractele incheiate ca urmare a unei achizitii directe si asta se face in instanta pe contencios.

Operatorii economici trebuie

Operatorii economici trebuie sa inteleaga ca achizitia directa nu este o PROCEDURA DE ATRIBUIRE si anuntul ala de publicitate nu e un ANUNT DE PARTICIPARE . Mesajul anuntului este doar de a informa piata despre necesitatile AC pe care intentioneaza sa le achizitioneze . Anuntul publicitar din SEAP este o facilitate gresit inteleasa si de catre autoritatile contractante si de catre operatorii economici rolul fiind acela de a asigura o publicitate sporita in locul trimiterii de cereri de oferta prin email sau fax catre diversi OE. Adica asa cum AC consultand catalogul electronic au posibilitatea sa cunoasca ce OFERA PIATA , tot asa si OE consultand anunturile publicitare au facilitatea sa cunoasca ce CERE PIATA si ca urmare de a posta in catalogul electronic. Neintelegerea cred ca provine din modul cum e construita platforma anuntului publicitar. Criterii de participare??? Criterii de selectie??? Ce criterii de selectie urmareste AD, in ce lege sunt prevazute?
Cat despre contestatia AD, este o absurditate. Ar insemna ca daca eu cumpar hartie copiator prin SEAP de la un anumit OE, toti ceilalti n-1 OE cu oferta mai mica postata sa ma conteste in instanta. Sau daca am cumparat de la un OE , sa-i notific pe toti ceilalti n-1 OE de ce nu am luat de la ei?

Aveti perfecta dreptate

Intre timp am reziliat contractul pt ca nu am juristul bun si nu vreau sa ajung in instanta. Dar daca am luat contractul din catalogul seap si acum l.am reziliat mai trebuie sa fac adresa catre aadr sa imi scoata achizitia din seap?? Nu prea stiu cum se procedez!

Imi da cineva o parere, va

Imi da cineva o parere, va rog!!!

Fax la AADR deschidere

Fax la AADR deschidere sesiune modificare AD, ti- o aduc in starea deliberare si dai - refuza; va intra apoi definitiv in lista AD anulate.

La nr de fax afisat pe site

La nr de fax afisat pe site aadr? Si fac o adresa cu o justificare cv?? V.as fi recunoscatoare daca mi.ati da mai multe lamuriri, va rog!!

La nr de fax de pe site, din

La nr de fax de pe site, din ce am simtit eu la alte contacte anterioare pe ei nu prea ii doare capul de ce vrei o anumita chestie, atat timp cat ai semnat / stampilat ei pun in aplicare ce ceri - nu se pronunta asupra incadrarii actiunii tale in prevederile legale....cred ca nu e rau sa treci in fax detaliile care te determina sa faci demersul, acesta va fi arhivat in dosarul achizitiei, poate il vei folosi poate pe viitor la vreun control sau nu, dar cred ca e bine sa fie inregistrat ca anularea achizitiei s-a facut urmare a consensului existent la nivrlul unor persoane din cadrul A.C. si in baza unei logici...de fapt decizia de anulare s_a luat deja, acum pui in aplicare prevederile deciziei de anulare.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri