Strategia Planificării Achizițiilor – 2017

Sunteți invitați să participați la un Sondaj parte a Programului Național Comun de (in) Formare / Perfecționare în Achiziții.

Participarea la acest studiu este complet voluntară și nu presupune nici un risc asociat acestui Chestionar. Totuși dacă vă veți simți inconfortabil pe durata completării acestui Chestionar, vă puteți retrage în orice moment.

Vă mulțumim pentru răspunsurile dumneavoastră la Sondajul S.N. S.E.A.P. - Planificarea Achizițiilor pe Anul 2017. Toate răspunsurile vor fi confidențiale.

Acesta este un studiu major al S.N. S.E.A.P. care vă va permite să vă comparați programele, planurile anuale, prioritățile, poziția în piață, cu cei asemenea vouă, din aceiași categorie cu dumneavoastră.

Chestionarul se bazează pe fișa postului / funcția dumneavoastră. Pentru acei dintre dumneavoastră care au responsabilități variate și largi, durata completării chestionarului nu va depăși 20 de minute. Pentru cei mai mulți, timpul mediu de completare a sondajului va dura mai puțin de 10 minute.

Este foarte important pentru noi să învățăm din opiniile dumneavoastră. Răspunsurile dumneavoastră sunt strict confidențiale iar datele conținute în acest studiu vor fi codate și vor rămâne strict confidențiale. Pentru orice fel de întrebări referitoare la acest sondaj, ne puteți contacta oricând la adresa de e-mail specificată mai jos.

Așteptăm întrebările, comentariile dumneavoastră la adresa electronică de corespondență : office@snseap.ro.

Aveți deplina libertate de diseminare a Chestionarului.

Vă mulțumim pentru timpul și efortul dumneavoastră.

Detalii aici : http://www.sn-seap.ro/studii/planificarea-achizitiilor-2017/