Diferente intre oferta tehnica si oferta financiara

Am o speta mai deosebita si am nevoie de cateva sfaturi. Este vorba de un contract de executie lucrari de reparatii la o cladire.
In cadru procedurii de licitatie ofertantul in oferta tehnica face o descriere a lucrarilor si prezinta faptul ca va inlocui acoperisul cladirii dar in oferta financiara (listele de cantitati) nu coteaza nici un obiect din cadrul lucrarilor la acoperis desi in documentatia de atribuire postata pe SEAP existau aceste lucrari. Din prostie(?) comisia de evaluare nu vede acest lucru si se adjudeca contractul in acest fel. Valoarea contractului este cca. 95% din valoarea estimata desi nu avea cotate lucrarile pentru acoperis. Acum constructorul nu vrea sa execute acoperisul pe motiv ca nu-l are cotat in oferta financiara si solicita costuri suplimentare sau anularea contractului de comun acord in conditiile in care a executat deja niste lucrari si solicita plata acestora conform preturilor unitare din contract. In opinia mea constructorul trebuie sa execute contractul si conform ofertei tehnice. Il pot obliga?

Daca la executarea

Daca la executarea contractului apar diferente intre oferta si caiet de sarcini, primeaza caietul de sarcini, conform L98.

Daca la executarea

.