Experienta similara

Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu aceasta problema cu care ma confrunt la fiecare licitatie .
In formularul ''LISTĂ A PRINCIPALELOR PRODUSE FURNIZATE ÎN ULTIMII 3 ANI'' autoritatea contractanta imi solicite informatii precum valoarea contractului si cantitate ,ceea ce inseamna ca eu trebuie sa furnizez informatii despre pretul pe care il practic cu ceilalti client ai mei , informatii ce ar trebui sa fie confidentiale .
Este legal acest lucru ?
Mi s-ar fi parut in regula daca se solicita doar valoarea contractului , nu si cantitatea , ca printr-o singura ecuatie matematica sa se poate afla si pretul /um .

Produse similare

Solicit o parere in urmatoarea speta: in luna mai am facut achizitie directa pentru un autoturism pe cod cpv 34110000-1 iar acum trebuie sa mai achizitionez o autoutilitara cu utilizare speciala pe cod cpv 34144000-8! Daca sunt considerate produse similare trebuie sa fac procedura simplificata , desi nu prea mai am timp pana la sf anului cand o sa se retraga soldurile! Cei de la contabilitate ma preseaza sa o iau pe direcra! O parere va rog???

Cred ca daca autoutilitara

Cred ca daca autoutilitara asta inseamna vehicul neechipat cu vreun sistem special ( adica tip papuc sau turism de teren sau cu platforma in spate ptr tp marfa) si se cumpara de pe piata auto asa cum rezulta din fluxul de productie al producatorilor atunci trebuie cumulate si implicit P.S.
Daca are vreo echipare mai deosebita si nu o gasesti pe piata dealerilor auto ci doar la firme specializate care modifica sasiul de baza, atunci cred ca ai putea sa faci alta AD...

Ca o provocare

Se regaseste unde in legislatie din cate cifre este formata o grupa de produse similare. Adica primele 3 sau 4 cifre din cpv?? Ma impinge necuratul sa o iau pe directa

Nu este nimic in noul pachet

Nu este nimic in noul pachet legislativ referitor la grupa / clasa / primele ...nr din CPV.
In proiectul de HG 395, pe care il gasiti si pe site-ul ANAP, la transparenta decizionala ( asa cum era forma lui din ianuarie 2016), la art 19, se vorbea de clasa CPV. ....
Forma finala de HG a iesit cu similare / identice / piata relevanta....
In ceea ce priveste achizitia directa a utilitarei v_am transmis pdv propriu in postarea anterioara.

Si daca incalc regula

Multumesc foarte mult pentru pdv . Si daca incalc regula pe principiul ca nu am cadru legislativ :( o sa pierd banii ca nu mai am timp sa fac PS. Si o sa imi sara toata lumea in cap!!! Multumesc oricum!!

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri