formular de integritate ANI

Buna ziua,
Am o procedura simplificata in derulare si mi se cere sa completez un formular de integritate ANI.
Aveti cumva un asemenea formular si unde se incarca in SEAP?

Va multumesc

https://integritate.e-licitat

am dat pe butonul Importa

am dat pe butonul Importa proceduri din SEAP si nu importa NIMIC, a completat careva formularul de integritate?

trebuie citit ghidul:)

trebuie citit ghidul:) deocamdata trebuie sa introducem manual...ca nu merge:)

Procedurile publicate dupa 20

Procedurile publicate dupa 20 iunie sunt importate. Problema e ca la completarea formularului destinat factorilor de decizie functiile sunt predefinite intr-un nomenclator (adica trebuie sa selectezi din nomenclator functia persoanei in cauza). Eu nu gasesc in nomenclator o gramada de functii pe care ar trebui sa le introduc.

Cand trebuie "publicat pentru

Cand trebuie "publicat pentru ANI"? Dupa data de deschidere a ofertelor? Dupa ce ai si ofertantii?

Formularul de integritate se

Formularul de integritate se completeaza si se actualizeaza pe tot parcursul desfasurarii procedurii. Pana la data depunerii se completeaza cu persoanele de decizie , comisia de evaluare si expertii cooptati. Dupa depunerea ofertelor se completeaza ofertantii/subcontractantii/tertii. Ulterior se vor completa semnatarii raportului de atribuire si a semnatarii contractului.

Multumesc! Si se transmite

Multumesc! Si se transmite spre publicare intr-un termen de 5 zile de la data limita de depunere a ofertelor( au zis cei de la SEAP).

Anuntul / invitatia de

Anuntul / invitatia de participare a fost publicat/a in SEAP in data de 27 iunie. Am accesat formularul de integritate dar nu s-a salvat nimic, chiar daca am dat salvare pe discheta verde. La sectiunea proceduri pentru care trebuie intocmit formular de integritate apare 0. Am dat importa proceduri din SEAP, apare un mesaj, am dat ok si nimic. Nu este inca functional sau fac eu ceva gresit? Rog pe cineva care a completat formularul sa ma lamureasca. Multumesc

Suna la SEAP.

Suna la SEAP.