formular de integritate ANI

Buna ziua,
Am o procedura simplificata in derulare si mi se cere sa completez un formular de integritate ANI.
Aveti cumva un asemenea formular si unde se incarca in SEAP?

Va multumesc

https://integritate.e-licitat

am dat pe butonul Importa

am dat pe butonul Importa proceduri din SEAP si nu importa NIMIC, a completat careva formularul de integritate?

trebuie citit ghidul:)

trebuie citit ghidul:) deocamdata trebuie sa introducem manual...ca nu merge:)

Procedurile publicate dupa 20

Procedurile publicate dupa 20 iunie sunt importate. Problema e ca la completarea formularului destinat factorilor de decizie functiile sunt predefinite intr-un nomenclator (adica trebuie sa selectezi din nomenclator functia persoanei in cauza). Eu nu gasesc in nomenclator o gramada de functii pe care ar trebui sa le introduc.

Cand trebuie "publicat pentru

Cand trebuie "publicat pentru ANI"? Dupa data de deschidere a ofertelor? Dupa ce ai si ofertantii?

Formularul de integritate se

Formularul de integritate se completeaza si se actualizeaza pe tot parcursul desfasurarii procedurii. Pana la data depunerii se completeaza cu persoanele de decizie , comisia de evaluare si expertii cooptati. Dupa depunerea ofertelor se completeaza ofertantii/subcontractantii/tertii. Ulterior se vor completa semnatarii raportului de atribuire si a semnatarii contractului.

Multumesc! Si se transmite

Multumesc! Si se transmite spre publicare intr-un termen de 5 zile de la data limita de depunere a ofertelor( au zis cei de la SEAP).

Anuntul / invitatia de

Anuntul / invitatia de participare a fost publicat/a in SEAP in data de 27 iunie. Am accesat formularul de integritate dar nu s-a salvat nimic, chiar daca am dat salvare pe discheta verde. La sectiunea proceduri pentru care trebuie intocmit formular de integritate apare 0. Am dat importa proceduri din SEAP, apare un mesaj, am dat ok si nimic. Nu este inca functional sau fac eu ceva gresit? Rog pe cineva care a completat formularul sa ma lamureasca. Multumesc

Suna la SEAP.

Suna la SEAP.

Stie cineva cum se acceseaza

Stie cineva cum se acceseaza formularele de integritate pt procedurile aflate in derulare prin vechiul SEAP?
Cica bazaconia aia de site de integritate este ombilicata la noul SEAP (SICAP) si de acolo nu pot importa procedurile in desfasurare.

formular de integritate

Procedurile aflate in desfasurare initiate pe SEAP (site vechi) se deruleaza si se finalizeaza doar acolo. In SICAP vei putea regasi doar cele initiate dupa data de 02.04.2018. Pentru formularul de integritate, cred ca sunt probleme tehnice, deoarece nu se pot vizualiza formularele mai vechi sau cele care sunt in completare pentru o procedura aflata in derulare (initiate in SEAP) . Mai ales ca iti cere sa importi proceduri din SICAP. Eu, spre exemplu aveam mai multe formulare de integritate finalizate si un formular in completare, in care ajunsesem la sectiunea atribuire, iar acum nu le mai regasesc. Deci...sa avem rabdare

Intrebati la SEAP pe mail. O

Intrebati la SEAP pe mail. O sa va transmita un link ca sa puteti accesa formularul de integritate.

Pentru procedurile mai vechi

Pentru procedurile mai vechi in desfasurare in vechiul SEAP aveti aici adresa de autentificare pt completarea formularelor de integritate https://integritate1.e-licitatie.ro

Din pacate nu se poate accesa

Din pacate nu se poate accesa linku-ul https://integritate1.e-licitatie.ro. Incerc de doua zile. Am trimis si mail la SEAP si nu am primit nici un raspuns.

Ma ajuta cineva? Nu pot

Ma ajuta cineva? Nu pot accesa linkul: https://integritate1.e-licitatie.ro.

la

mine functioneaza.....:)

merge si la mine pentru

merge si la mine pentru Sicap. Eu am o procedura in desfasurare in vechiul SEAP, am deschis ofertele si vreau sa completez formularul de integritate. Nu reusesc .... ma ajuta cineva?

integritate

Chiar daca este in vechiul SEAP, se acceseaza ANI cu linkul: https://integritate1.e-licitatie.ro.
Si procedurile in desfasurare in vechiul SEAP sunt preluate.
SUCCES!

Multumesc mult! Am reusit,

Multumesc mult! Am reusit, dar foarte greu.