procedura simplificata

Sunt la inceput in achizitii si nu am mai initiat pana acum o procedura simplificata. Cineva imi poate spune daca fac pasii corect, adica intru pe cerere of/procedura simplificata in SEAP iar apoi intru prima data in anunt de participare simplificat sau in documentatia de atribuire?
Dupa ce completez sectiunile se da salveaza sau salveaza si vizualizeaza inainte de transmitere?
Va rog mult ajutati-ma cu acesti pasi. Multumesc.

S-ar putea sa fie cam tarziu raspunsul, dar...

Intai se intocmeste documentatia de atribuire. Completezi sectiunile, incarci documentele, si in functie de valoare (daca depasesti 225.000 lei, fara TVA) documentatia va fi verificata de ANAP. Dupa fiecare sectiune e de recomandat sa dai salvare, ca sa nu te fii data afara de SEAP. "Salvare si publicare" dai numai dupa ce ai totul completat si incarcat, altfel o sa te avertizeze sistemul ca e ceva lipsa.
Daca ANAP iti respinge documentatia, o sa iti comunice motivele respingerii, pe care va trebui sa le rezolvi.
Dupa ce iese documentatia de la ANAP, publicata (primesti notificare pe e-mailul comunicat in SEAP), poti intocmi anuntul de participare, unde nu o sa fie de completat doar niste date. Atentie la licitatie deschisa, ca data deschiderii ofertelor inseamna ultima zi de evaluare a ofertelor (data limita de depunere a ofertelor + 25 zile calendaristice). Aceeasi problema, dar intr-o usoara alta forma este si la procedura simplificata.

in cat timp verifica ANAP

in cat timp verifica ANAP daca am valoare mai mare de 225000

in cat timp verifica ANAP

in cat timp verifica ANAP daca am valoare mai mare de 225000

Dalina, daca citeai integral

Dalina, daca citeai integral tot art 23 din HG 395 cu siguranta vedeai si termenul - 10 zile lucratoare.

scuze nu am remarcat. inca o

scuze nu am remarcat. inca o data scuze si multumesc

Raportul procedurii de aribuire?

In cazul unei proceduri de atribuire online pe loturi raportul procedurii de atribuire se intocmeste pe fiecare lot in parte sau se face un singur raport pentru toata procedura? Unde trebuie incarcate/incarcat in SEAP?

1. Raportul de procedura se

1. Raportul de procedura se emite pentru fiecare lot in parte, comunicarile se vor transmite , atentie , inainte de a finaliza etapa financiara ( adica nu apesi butonul de finalizare evaluare financiara pana in momentul in care nu ai trasmis comunicarile de finalizare procedura).
In momentul in care ai apasat acel buton de finalizare evaluare financiara , iti dispare rubrica de "intrebari " si nu mai poti transmite fiecarui ofertant comunicarile.
Daca , in momentul acesta ai accesat acel buton, comunicarile le poti pune ori la rubrica documentati/clarificari/decizi sau la rubrica rapoart de procedura, ele trebuiesc oricum regasite undeva in sistem.
2.Raportul de procedura il depui la rubrica "Raport Procedura" .
Spor,

Raport

Multumesc mult!