modificare contract

Este normal ca la semnarea Contractului de achizitie publica, Autoritatea contractanta sa impuna Ofertantului declarat castigator un alt draft de contract ( adica continand modificari destul de importante) decat cel din documentatia de atribuire? Mentionez ca pe parcursul pregatirii ofertelor nu a fost nicio clarificare legata de contract si ca draftul de contract din documentatia de atribuire este parte integranta a Propunerii tehnice depuse. Multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.

Nu, nu este normal si puteti

Nu, nu este normal si puteti examina posibiliatea unei eventuale contestatii in cazul in care nu ajungeti dupa negocieri la un acord cu autoritatea contractanta. Nu vi se pot impune niste clauze cu care nu sunteti de acord, nefiind publicate in documentatia de atribuire. Sansele de castig la CNSC sunt mari pt dvs daca autoritatea contractanta nu renunta in timpul negocierii contractului la clauze nefavorabile castigatorului ... clauze contractuale care nu figureaza in documentatia avizata. Adica nu te apuci sa modifici regulile in timpul jocului ca nu iti place ca a castigat altcineva.
Pe de alta parte, daca ati participat la o procedura online, trebuia ca odata cu oferta financiara sa depuneti si "propunerea/varianta" dvs de proiect de contract sau o declaratie ca sunteti de acord cu proiectul de contract publicat.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri