oferte egale

a avut cineva situatia in care 2 firme au fost la egalitate(ma refer la pret), s-a cerut reofertare si niciuna nu a vrut sa reoferteze. Ce se face in aceasta situatie? Se anuleaza lotul?

daca in fisa de date ai scris

daca in fisa de date ai scris cum se procedeaza la reofertare (exemplu 3 runde de reofertare, sau reofertati cu maxim 4 zecimale) poti sa departajezi, daca nu vor deloc sa reoferteze ai mai jos raspunsul ANAP primit de noi, sper ca ti-am fost de ajutor
Referitor la solicitarea dvs. precizam ca avand in vedere optiunile selectate de dvs. in seap, autoritatea contractanta nu va putea desemna castigator decat un singur ofertant dintre cei clasati pe primul loc datorita ofertelor de pret egale. Autoritatea contractanta poate totusi incerca sa departajeze ofertele de pret egale daca prin reofertare permite ofertantilor sa mentioneze mai multe zecimale dupa virgule (4 zecimale) pentru produsele in cauza. Totodata in urma inmultirii cantitatii pe unitatea de impachetare cu p.u. cu mai multe zecimale s-ar putea reveni la un pret cu 2 zecimale daca autoritatea doreste ca pretul final sa fie exprimat astfel din diverse motive (mentiunea din fisa de date). Potrivit art. 211 din Legea 98/2016, procedura de achizitie se finalizeaza prin incheierea acordului cadru sau anularea acesteia sau lotului/loturilor, motivele fiind stabilite de catre comisia de evaluare careia ANAP nu i se poate substitui in luarea deciziilor.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri