Contract

Buna ziua ,am si eu o rugaminte daca poate cineva sa ma ajute,am de facut niste reparatii curente,generale de intretinere privind obiective aflate sub invantarul Comunei(reparatii gen :rep generale de garduri,turnt betoane pe langa Monument,decopertarea,nivelarea terenului,vopsitorie ).Nu stiu exact ce fel de contract sa initiez daca va fi de lucrari,sau pot atribui si de servicii. Multumesc anticipat!

"În ceea ce privește

"În ceea ce privește contractele mixte, care combină lucrări, bunuri și/sau servicii într-un singur contract, principiul este acela că pragurile relevante pentru respectivele lucrări, bunuri sau servicii trebuie să fie determinate pe baza scopului principal al contractului.
Problema principală privește contractele mixte de lucrări și servicii, întrucât nu valoarea fiecărui aspect al contractului este cea care definește scopul principal al contractului, ci obiectul contractului, în cazul contractelor de lucrări/servicii acesta/acestea va/vor corespunde cu obiectul/activitatea principal(ă) ce descrie scopul urmărit."
Este un extras din fisa de date var decembrie 2016, in care ANAP incearca sa ne invete cate ceva, cu alte cuvinte, care este activitatea principala ce descrie scopul urmarit de tine? Care va fi finalul? Ce vrei sa faci tu, ce sa obtii?