Termen raspuns clarificare

Buna ziua,
Care este termenul de transmitere a raspunsurilor la clarificari? (ma refer la raspunsul unui ofertant la solicitarea AC, cu privire la oferta depusa).
In cazul in care nu scrie nici un termen in adresa, cate zile iau in considerare?
In cazul in care scrie 3 zile lucratoare, pana la ce ora din ultima zi pot incarca pe SEAP? (unii colegi spun ca pana la ora 15.00, altii pana la 00.00).

Doar daca s a stabilit o

Doar daca s a stabilit o anumita ora, altfel nu este cazul. In termen de 3 zile lucratoare.

Nu se poate impune o anumita

Nu se poate impune o anumita ora. Legea specifica clar termenul de minim 3 zile lucratoare.

Lucian, legea spune "DE

Lucian, legea spune "DE REGULA" 3 ZILE LUCRATOARE, insa pot fi si exceptii, nu? Daca eu il intreb pe un ofertant sa-mi confirme prin "da" sau "nu" un aspect, doar n-o sa-l las 3 zile lucratoare. Mai si muncim, nu?

Ia exemplu de la WII, de mai

Ia exemplu de la WII, de mai sus, care se intreaba si se contrazice cand sa posteze raspunsul in SEAP, ca e moartea lor, a ofertantilor sa raspunda in ultima secunda daca s-ar putea. Nu inteleg, WII, daca tot ai nedumiriri cu privire la termenul final de raspuns, ce-ar fi sa-l postezi imediat ce ai primit solicitarea de la autoritate? Sau, ma rog, imediat ce ai documentele solicitate, ca doar nu faci rost de ele la ora 24.00, nu? Nu inteleg de ce, Dumnezeu, amanati acest termen la maxim>?????

Legea spune

Legea spune "Termenul astfel stabilit va fi, de regulă, de minimum 3 zile lucrătoare". Sunt minim 3 zile lucratoare. Legal nu se poate mici termenul de raspuns la clarificari, cu toate ca am vazut si eu termene mai scurte.

Lucian, scrie, "DE

Lucian, scrie, "DE REGULA".
Ei bine, eu, prin exceptie, ii dau doar o zi daca raspunsul lui consta in DA sau NU.

Art. 134 HG

Art. 134 HG 394/2016
(1) Comisia de evaluare are obligaţia de a stabili care sunt clarificările şi completările formale sau de confirmare, necesare pentru evaluarea fiecărei solicitări de participare/oferte, precum şi perioada de timp acordată pentru transmiterea acestora, termenul-limită neputând fi stabilit decât la nivel de zile lucrătoare, fără a fi precizată o oră anume în cadrul acestuia.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri