Anunt publicitar - lucrari

Buna ziua!
Am publicat un anunt publicitar pentru o achizitie directa de lucrari si as dori sa stiu care sunt obligatiile AC prin acest anunt? Trebuie sa ii anunte pe ofertantii necastigatori ca au pierdut? sau trebuie sa justifice de ce a ales un ofertant si nu altul? Eu am citit pe forum ca anuntul publicitar nu impune nicio obligatie AC, nici macar de a finaliza achizitia. Am inteles eu bine? Va multumesc mult pentru ajutor.

nu sunt obligatii dar e bine

nu sunt obligatii dar e bine sa faci un PV un raport si comunicari. eu am facut o procedura interna pentru anunt de publicitate, si fac si proces verbal de deschidere, un fel de raport mai simplificat si le dau si comunicari, daca e sa fie transparenta sa fie pana la capat.
faci comunicari de ce ai ales castigator, de ce ai descalificat, etc...bine este ca in anunt sa specifici ca directa nu este supusa contestatiilor la CNSC, daca vrea sa va dea in judecata:)

Anuntul publicitar din SEAP

Anuntul publicitar din SEAP este doar o forma de publicitate ca si anuntul pe situl autoritatii contractante sau anuntul intr-o publicatie media (ziar) in care autoritatea isi face cunoscuta intentia de a achizitiona direct diverse necesitati de regula prin intermediul catalogului electronic din SEAP. Prin urmare nu presupune alte obligatii fata de alti ofertanti.

Va multumesc mult pentru

Va multumesc mult pentru raspunsuri!

Situatie similara

Buna ziua, am si eu o situatie similara. Am publicat un anunt de publicitate pt achizitie directa-lucrari, am primit pe mail, asa cum am precizat in anunt, mai multe oferte si acuma intervine intrebarea mea: pot sa aleg pe oricare dintre ofertanti, indiferent de pretul cerut, ca si cum as cauta in catalog, sau trebuie sa fac proces verbal de evaluare, sa aleg pe cineva castigator, sa public undeva rezultatul?
Va multumesc!

Pai face evaluarea tehnica a

Pai faci evaluarea tehnica a ofertelor, stabilesti care sunt conforme si aplici criteriul de adjudecare pe care l-ai definit in anuntul publicitar. Daca nu ai scris in anuntul publicitar ca ofertantii isi transmit in catalogul SEAP oferta atunci il informezi pe ofertantul clasat pe primul loc sa-si publice pretul ofertei in catalogul SEAP dupa care initiezi si finalizezi online achizitia directa. Daca locul I nu e de acord treci la urmatorul si tot asa.

Multumesc

Multumesc pentru ajutor

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri