erori SEAP sau lipsa semnatura electronica pe oferta financiar

Buna ziua
am urmatoarea situatie
Procedura on line
etapa de evaluare DUAE
participanti inscrisi 2- in evaluare doar unul!
am sunat la SEAP care mi-a spus ca op ec care nu mai apare in evaluare nu si-a semnta/incarcat oferta financiara
mi s-a spus sa solicit clarificari! desi....
Art. 60. - (1) Operatorul economic are obligaţia de a transmite oferta şi DUAE în format electronic şi numai până la data şi ora - limită de depunere a ofertelor prevăzute în anunţul de participare.
(2) Valoarea totală a propunerii financiare se criptează în SEAP.
(3) Toate documentele de fundamentare a valorii prevăzute la alin. (2) se depun prin mijloace electronice, fiind încărcate într-o secţiune dedicată a portalului SEAP, iar conţinutul acestora este vizibil comisiei de evaluare după decriptarea propunerii financiare.
(4) Documentele prevăzute la alin. (1) vor fi semnate cu semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat în condiţiile legii şi încărcate în SEAP în secţiunile specifice disponibile în sistemul informatic şi numai de către operatorii economici înregistraţi.

Pareri ??? va rog!

Este corect ce spui. Ai un

Este corect ce spui. Ai un singur ofertant (cel care apare in evaluare). Celalalt (operator economic) este participant fara oferta. Nu se solicita nicio clarificare.

da.. multumesc Dan! Si eu

da..
multumesc Dan!
Si eu m-am mirat când doamnade la SEAP mi-a spus sa soliict clarificare!??
What???
nu trebuie sa ne bazam decat pe” litera scrisa a legii”!

La mine e si mai nasoala. Am

La mine e si mai nasoala. Am doi ofertanti si unul din ei a incarcat in SEAP toate documentele (DUAE, GP, propunere tehnica) in format pdf dar FARA SEMNATURA ELECTRONICA CALIFICATA.
Ce pot sa fac? Nu pot decat sa aplic prev.art.137, alin.2 litera j) si sa-l exclud. Nu inteleg pana unde merge prostia... faci atata munca sa intocmesti o oferta de lucrari si iti dai cu stangul in dreptul ...pe o banala semnatura electronica. Si parca vad ca omu pe deasupra e si inconstient si-mi mai baga si o contestatie ca oferta lui e completa si conforma.
Oare nu ar fi mai bine undeva la mare, pe o insula salbatica cu plaja insorita langa o laguna cu apa turcoaz?

Most, fara suparare, dar daca

Most, fara suparare, dar daca tu intrebi la SEAP despre legislatia achizitiilor! Ei habar n-au, de cele mai multe ori, nici despre cum functioneaza sistemul, dar sa mai dea si indicatii despre lege.

raspuns mircea_raluca

Buna
eu nu am sunat la SEAP cu scopul de a intreba despre legislatie!
Nu intelegeam e ce nu imi apar tot doi operatoari in evaluare.. asa cum erau in participare!
M-am gandit ca poate fi o eroare de sistem!
!!!

E o eroare ...legislativa.

E o eroare ...legislativa. Cum draq participi la o procedura fara sa depui oferta? As spune ceva aici pe forum dar e impudic ... poate stiti si voi cine participa dar nu se baga. Cam aia e.

:))

:))

trist... intr-adevar!

trist... intr-adevar!

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri