Referitor moment al achizitiei efective in Seap pentru achizitie directa

Buna ziua,
Va rog mult un punct de vedere:
am un contract de servicii de catering, cu preturi individuale pentru mic dejun, pranz si cina, incheiat la 01.04.2017, pentru care am estimat in nota justificativa o valoare a contrrctului pana la sfarsitului anului.
Firma are cont in Seap, si pentru a face dovada achizitiei prin Seap, am stabilit cu firma, ca la inceputul fiecarei luni urmatoare, in urma insumarii tutor avizelor cu mesele aduse, sa facem achizitia in Seap efectiv a portiile de mic dejun, pranz respectiv cina, aduse in luna anterioara. Dupa efectuarea achizitiei in Seap, urmeaza emiterea facturii.
este gresit acest mod de lucru?
sau cum ar trebui sa procedez cu astfel de servicii pentru a dovedi achizitia directa in Seap?
Multumesc anticipat!

Serviciile de catering fac

Serviciile de catering fac parte din Anexa 2 a serviciilor sociale, ar trebui achizitionate conform procedurii dvs interne privind achizitia acestor tipuri de servicii.

Cum a spus si Raluca, ar

Cum a spus si Raluca, ar trebui sa aveti o norma interna pentru achizitionarea serviciilor din Anexa 2. In schimb, asta nu inseamna ca o norma interna nu poate cuprinde inclusiv achizitii in SEAP, pentru transparenta.
Dupa parerea mea, nu este rau cum procedati dvs., cu achizitie la finalul lunii, pentru a vedea numarul exact al portiilor.

Poate va mai raspund si alti colegi totusi.

O zi buna !

Important este ca factura sa

Important este ca factura sa fie emisa dupa data efectuarii achizitiei in SEAP, nu inainte!