Licitatie deschisa impartita pe mai multe loturi

Buna ziua,

Am cautat pe forum existenta acestei teme pentru a nu repeta, dar nu am gasit.
Sunt operator economic si am participat la o licitatie deschisa impartita pe mai multe loturi.

Ulterior participarii, am fost respinsa pe motiv ca nu am incarcat documentele de calificare (DUAE+Garantie+Art. 60), propunere tehnica si propunerea financiara la toate loturile in cadrul SEAP.

Mentionez ca documentele le-am incarcat in SEAP la primul lot la care am participat, aceste documente+tehnic+financiar au fost pentru TOATE loturile la care am participat si pretul a fost criptat la fiecare lot in parte, evident.
In Fisa de Date la Modalitatea de prezentare a ofertei nu se mentioneaza ca documentele trebuie depuse la fiecare lot in parte.
Va rog sa imi spuneti daca exista vreun articol de lege in care se mentioneaza aceste aspect: in cazul in care o licitatie este impartita pe mai multe loturi, daca nu se mentioneaza in Fisa de Date ca trebuie depuse la fiecare lot in parte (mentionez ca la alte proceduri autoritatile contractante au mentionat ca trebuie depuse la fiecare lot), autoritatea contractanta are voie sa ma respinga ca fiind inacceptabila?

Multumesc anticipat si o zi frumoasa!

Fata de vechea legislatie,

Fata de vechea legislatie, noua lege a achizitiilor omite sa precizeze in mod expres ca fiecare lot este tratat distinct fata de celelalte loturi din cadrul procedurii. Insa daca luam din lege anumite prevederi si le coroboram , se va intelege ca o procedura organizata pe "n' loturi va fi tratata ca "n"proceduri organizate in una singura. Sau ca depunera ofertei pe un lot "x" nu are numic de a face cu depunera ofertei pe un alt lot "y" , acestea fiind independente.
Conform definitiei (art.3 alin.1 litera hh din legea 98/2018) oferta contine propunerea tehnica, propunerea financiara si alte documente. Daca ne referim la doua loturi distincte , putem vorbi de doua propuneri tehnice distincte , doua propuneri financiare distincte si alte documente DISTINCTE , deci doua oferte distincte in cadrul aceleeasi proceduri care se dupun DISTINCT. La alte documente intra si DUAE.
Atunci cand se face atribuirea pe loturi, autoritatea contractanta aplica cerintele privind capacitatea prin raportare la fiecare lot in parte (art.180 din legea 98/2016). Daca aceste cerinte difera de la lot la lot in cadrul aceleiasi proceduri , cu atat mai mult ca se depun DUAE distincte pe fiecare lot in parte.
Prin urmare daca nu ai depus DUAE la fiecare lot, chiar daca era acelasi document pentru toate loturile, autoritatea contractanta a fost indreptatita sa respinga oferta pt acele loturi care nu au avut DUAE (incarcat in SEAP).