SICAP

Noua aplicatie SEAP. Pareri, cine a reusit sa se conecteze si cum vi se pare.

de conenctat mam conectat dar

de conenctat mam conectat dar nu pot sa trec de pasu cu lista utilizatori cu actualizare cont

Pana nu va faceti

Pana nu va faceti actualizarile contului nu puteti face nicio actiune.

Si de unde se fac

Si de unde se fac actualizarile contului? Multumesc.

Se intra pe pagina SEAP fara

Se intra pe pagina SEAP fara sa se faca accesul in sistem. Pe bara de instrumente se da click pe butonul NOUL SEAP.Se deschide pagina pricipala a noii aplicatii in care se verifica si se actualizeaza informatiile cu privire la autoritatea contractanta (tip, activitate, date fiscale, conducator, adresa , persoane contact, etc) Dupa salvarea actualizarilor se poate face logarea in noul sistem. Bara de instrumente de lucru este in partea stanga pe verticala.

Multumesc mult.

Multumesc mult.

erori deja

???? sicap eroare fisiere perfect valide in vechiul seap sub 50 mb semnate cu digisign ...care e problema????
am incarcat documente la o documentatie noua in sicap semnate ca in vechiu seap cu digisin sub 50mb si nu le accepta
de ce oare?

Conform prev. art.12 alin (6)

Conform prev. art.12 alin (6) din HG395/2016 AC are obligatia sa publice in SEAP extrase sau modificari ale PAAP. Unde gasesc in SICAP sectiunea PLANURI DE ACHIZITII?

!!!

si in notifcarea primita pe SEAP in 23.03.2018, unde precizeeaza clar ca trebuie republicat PAAP in SICAP.....problema este unde in SICAP

In manual scrie ca accesarea

In manual scrie ca accesarea planurilor se face accesand in stanga ecranului pictograma "Initieri de proceduri de achizitie" care este parcursa in jos . Desi am toate rolurile de utilizator bifate si salvate , parcurgand in jos facilitatile , ultima accesibila este "anunturi de concurs de solutii", celelalte nu le pot vizualiza .

tragi

cu cursorul si iti apare in jos!!!

probleme

Buna! Si eu am probleme cu incarcarea fisierelor, care sunt sub 50 Mb, semnate s.a.m.d. Am incercat cu toate browser-ele si tot nu reusesc! Cineva care a reusit, cum a procedat?

probleme SICAP

Buna!
Desi am efectuat inregistrarea in noul SEAP (SICAP), nu pot accesa anumite optiuni cum ar fi catalogul electronic pentru a efectua achizitii directe sau editarea profilului. Pur si simplu sunt data afara si trebuie sa ma autentific din nou. Scrie ceva de genul "Nu aveti suficiente drepturi pentru editare cont".
Poate am gresit ceva cand am completat sectiunea cont utilizator?
Nu stiu ce sa fac, am scris pe mail la astia de la SEAP dar numi/au raspuns.

trebuie sa te autentifici cu

trebuie sa te autentifici cu contul master (cel de administrator de pe care s-a facut inregistrarea in SEAP) si sa faci atribuirea rolurilor celorlalti utilizatori dupa care salvezi modificarile.