Achizitie loturi

Buna,
ma poate ajuta cineva cu o informatie!
am o achizitie de furnizare produse pe Loturi. Un lot este format din mai multe produse similare(ca utilitate si caracteristici tehnice). La oferta financiara a unui lot(am 3 produse pe acel lot)ofertantul este clasat pe locul I, insa are un produs in centralizatorul de preturi cu pret mai mare fata de cat a estimat autoritatea contractanta prin documentatia de atribuire(precizez ca este vorba de investitii). Daca ii solicitam sa verifice centralizatorul poate a fost o eroare materiala in centralizator!!!fara sa modifice valoare finaciara a lotului; sau trebuie dat afara pe motiv ca propunerea financiara depaseste val estimata!!! chit ce este vorba doar de 1 produs din 3
mersi!

Valoarea ofertata totala a

Valoarea ofertata totala a lotului depaseste estimarea voastra? Daca valoarea ofertata e mai mica decat estimatul vostru n-ai cum sa-l descalifici.

nu

nu depaseste valoarea estimata a lotului. Un singur produs din lotul respectiv are pret mai mare fata de cat am estimat eu!!!

Ref la fisa de date a achizitiei

Care este temeiul legal pentru eliminarea fisei de date a achizitiei ?
Se poate elimina fisa de date a achizitiei sau nu ?

Cum adica sa elimini fisa de

Cum adica sa elimini fisa de date? Fisa de date o intocmeste automat aplicatia SEAP cu informatiile pe care le introduci cand definesti documentatia de atribuire. In cel mai rau caz se poate modifica cu anunt tip erata.

achizitie pe loturi

Buna. Va rog un p.d.v. pentru urmatoarea speta: Am o procedura pe loturi. Pentru unul din loturi am un singur ofertant care a depus o oferta ce a depasit valoarea estimata cu 20 lei (!). Exista fonduri suplimentare pentru indeplinirea contractului care pot fi disponibilizate si consider ca acceptarea acestei oferte nu conduce la modificarea substantiala in sensul art.55 alin 2 lit a. Mentionez ca este a 2-a oara cand reiau procedura pt ca nu se depun oferte. Ma gandeam sa fac raportul procedurii cu acceptarea ofertei si mentionarea ca exista fonduri suplimentare care pot fi disponibilizate (valoarea din anunt fiind doar o valoare estimata). Multumesc

Nu te incadrezi la art.137

Nu te incadrezi la art.137 alin.2 literele e si f din HG 395/2016, deci poti atribui ofertantului chiar daca se depaseste usor valoarea estimata.

art.137

multumesc dan_one!