Ofertant in insolventa

Am un operator economic ce a depus oferta ca si asociere,liderul de asociere ar fi ok insa asociatul declara in DUAE ca este insolventa faza de observatie si ca poate indeplini contractul, il consider exceptie conf art 167 alin din lege? se poate solicita clarificare in aceasta faza (faza evaluare DUAE)? Multumesc

Din ce stiu , operatorii

Din ce stiu , operatorii aflati in procedura de insolventa pot participa la proceduri doar cu acordul administratorul judiciar numit al cauzei. In acest sens toate documentele depuse trebuie contrasemnate si stampilate de administratorul judiciar numit al cauzei. Se va solicita clarificarea situatiei.
In alta ordine de idei verifica-l in SEAP daca i-au fost emise documente constatatoare din care rezulta ca acesta si-a indeplinit necorespunzator si in mod culpabil repetat obligaţiile principale ce-i reveneau în cadrul unor contracte de achiziţii publice anterioare. In caz afirmativ nu are sens sa-ti bati cuie in talpa si aplici prev.art.167, alineatul (1) litera g) din Legea nr.98 actualizata.