Transmiterea trimestial in SEAP a unei notificari cu privire la achizitiile directe.

Avand in vedere art. 46 din HG 395/ 2016: "Autoritatea contractantă are obligaţia trimestrial de a transmite în SEAP o notificare cu privire la achiziţiile directe, grupate pe necesitate, care să cuprindă cel puţin obiectul, cantitatea achiziţionată, valoarea şi codul CPV." nu-mi este clar unde este rubrica respectiva in SEAP, la "Notificari de atribuire la cumpararea directa" ?

Cumparari directe ---->

Cumparari directe ----> Notificari de atribuire
Conform unei precizari ANAP se introduc doar achizitiile offline.

Notificare cumparare directa

Buna ziua,
Referitor la notificarea pe SEAP a achizitiilor offline directe, in valoare mai mare de 13000 lei, rog pe cineva sa ma ajute si sa imi spuna cum sa procedez. Eram familiarizata cu vechiul site SEAP. Pe noul site SICAP am accesat "Cumparari directe", apoi "Notificari de atribuire la cumpararea directa" dar campurile rezultate imi permit doar sa caut ceva introducand niste filtre, nicidecum sa public eu ceva.

Va multumesc

Daca te uiti sus in dreapta

Daca te uiti sus in dreapta gasesti un buton "adauga notificare". Accesandu-l ti se deschide o pagina cu mai multe campuri in care introduci datele achizitiei directe si apoi publici.

Cumparari directe ----> Notificari de atribuire

Imi puteți spune unde putem găsi precizarea ANAP in care se specifică publicarea trimestrială in SEAP doar a achizitiilor directe offline?
Multumesc.

este speta ANAP

este speta ANAP

Cumparari directe ----> Notificari de atribuire

Dacă deschideam secțiunea ---Editare notificare de atribuire la cumpararea directa --- > adauga notificare aș fi văzut specificația;(Notificarea de atribuire se publica doar pentru achizitii directe desfasurate in afara sistemului (offline). Pentru cumpararile directe organizate prin utilizarea catalogului electronic din SEAP nu se vo) - ( atât pot vedea eu in SEAP). Bănuiesc, ca și continuare că ar fi; ...vor publica.
Dumneavoastră vedeți toată precizarea?.
Dacă DA, cum sună continuarea?. Multumesc.

Daca vrei sa vezi toata fraza

Daca vrei sa vezi toata fraza (care suna asa: Notificarea de atribuire se publica doar pentru achizitii directe desfasurate in afara sistemului (offline). Pentru cumpararile directe organizate prin utilizarea catalogului electronic din SEAP nu se vor publica notificari de atribuire) micsoreaza-ti zoom-ul din google crome la 80%.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri