Este corecta achizitia de servicii de contabilitate ?

Lunar, o institutie publica , achizitioneaza de la un PFA servicii de contabilitate primara. Am procedat corect ?

institutia nu are

institutia nu are compartiment intern de profil? am mai intalnit caz similar, dar nu aveau Compart. Financiar. Trebuie bine justificata achizitia in referat necesit.

Ati procedat corect

... daca aveti in vedere pragurile limita pentru achizitii directe / proceduri.
Doar ca, in cazul de fata, necesitatea se stabileste la sfarsitul anului precedent deoarece sunt servicii repetitive (ati specificat "lunar"). Ce va impiedica sa achizitionati printr-un contract prestarea acestor servicii pentru un an calendaristic, cu mentiunea ca, in cazul in care se angajeaza contabil, se reziliaza contractul? Nu ar fi mai simplu pentru dvs si institutie, in loc sa tot faceti referate, note, achizitii samd?
Cu stima

servicii contabile

Va multumesc frumos.Suntem institutie bugetara si nu avem in organigrama post prevazut pentru economist.Adica avem sef contabil si un economist dar care nu pot sa acopere toata gama de activitati.Astfel ordonantari, relatia cu Trezoreria, gestiunea de materiale este in sarcina acestui pfa.Lunar se intocmeste referat .Suma care se plateste este 1.900, 00 lei.Ceea ce ma intereseaza pe mine este daca este legal, avand in vedere ca in anexa 1 si 2 nu este prevazut acest cod CPV 79211000-6.

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri