RAPORT 2010

stiu ca e cam devreme dar as dori sa vad cum stau cu procentul de 40% la 6 luni pentru 2010.
eu fac doar achiziţii directe.
cum se calculeaza valoarea declarata total contracte online (col 11) şi val. offline (col. 15)
col. 11 ar trebui sa fie egala cu valoarea din coloana 10.
in ce priveste col 15 am nelamuriri. se refera la total contracte sau doar la cele care se pot face prin SEAP, adica fara utilitati.
daca stie cineva as ruga sa ma ajute.
sper ca am fost inteleasa
(am citit manualul de utilizare dar nu este prea explicit)
merci!

Raport 2010

Din raportul ptr 2010 de pe SEAP a fost scoasa rubrica cumparari directe. Sa inteleg ca achizitia directa de pe SEAP nu mai este considereata achizitie prin mijloace electronice?

Raport 2010

Nu a fost scoasa nici o rubrica, uita-te mai cu atentie la rubrica nr.ctr. II cumparari directe.

Acelasi Raport 2010

Am citit de n ori despre modul de completare al raportului pentru ANRMAP.
Nici acum nu am inteles ce se trece exact in rubrica ,,declarat".
Acolo scrie asa ,,coloanele declarat se refera la nr si valoarea achizitiilor desfasurate in afara sistemului dar si ptr procedurile desfasurate in SEAP"
,,In afara sistemului se refera la toate produsele si serviciile din planul de achizitii(mai putin apa, canal, energie) sau si alte servicii care nu se pot face prin SEAP(ex. posta, asigurare auto, inspectie tehnica, etc.). In caz contrar e mai greu cu incadratul in 40%.
Rog mult daca stie cineva sa ma ajute.
Merci.

raport 2010

In respectivul raport sunt trecute toate contractele incehiate pe parcursul anului 2010 si implicit toate achizitiile efectuate atat pentru produse cat si pentru prestari servicii (asigurari, reparatii, telefonie, posta etc) astfel incat, la final totalul aferent rubricii "declarat" sa fie egal cu totalul balantei furnizorilor. Bineinteles, trebuie avut in vedere faprtul ca in raport sunt trecute preturile fara TVA si deasemenea trebuie avut in vedere nivelul diferit al TVA, de 19% pana la 30.06.2010 si 24% dupa 01.07.2010. Este o intreaga distractie pana reusesti sa calculezi raportul pentru anul 2010.
Daca lucrezi cumve si cu TVA 9% (medicamente, servicii postale) distractia este completa.
In ceea ce priveste prestarile servicii pentru apa, canal, energie, gaz, aici este o intreaga poveste. Fiecare priveste acest aspect din punctul lui de vedere. Eu am inclus in raport inclusiv aceste sume.

unde anume ati gasit

unde anume ati gasit instructiunile de completare? si de ce anume te incurca cotele de tva , nu se completeaza la valorile fara tva?

unde anume ati gasit

unde anume ati gasit instructiunile de completare? si de ce anume te incurca cotele de tva , nu se completeaza la valorile fara tva?

pt iuliana unde anume ai

pt iuliana
unde anume ai trecut utilitatile la ce col?

raport 2010

utilitatile le-am trecut in rubrica aferenta cumpararilor directe. In acest raport cumpararile directe nu mai sunt defalcate pe tipuri de contracte a.i. valoarea lor este la un loc atat pt produse cat si pt prestari servicii. Ele sunt considerate prestari servicii. In ceea ce priveste TVA distractia e mare, in cazul meu in conditiile in care noi nu suntem platitori de TVA iar in contabilitate inregistrarile se fac la pret per factura.
In ceea ce priveste instructiunile de completare, nu stiu daca mai sunt pe undeva, momentan nici nu am timp sa caut. Eu completez acest raport de vreo trei ani, daca nu ma insel chiar de cand a fost emis prima data de SEAP.
Este relativ simplu.Valorile achizitiilor din SEAP ti le da el iar tu trebuie doar sa completezi valorile exacte aferente achizitiilor, pe tipuri de proceduri din anul 2010.
in cazul meu la final am obtinut un procent de 39,92%. Sunt foarte curioasa daca voi avea probleme ca nu am atins acel nivel de 40%.

Nu se intampla nimic. Sa

Nu se intampla nimic. Sa presupunem ca teoretic valoarea utilitatilor (energie electrica, gaze,apa, salubritate,telefonie, etc)pe un an reprezinta 70% din valoarea totala a achizitiilor. Aceste contracte nu pot fi incheiate prin mijloace electronice, deci chiar daca restul achizitiilor s-ar realiza prin mijloace electronice, procentul maxim ar fi de 30%. De aceea eu nu iau in calcul valoarea cheltuielilor cu utilitati.

adica nu le declari in

adica nu le declari in raport?

Se trec in raportul anual sumele

Sunt o Autoritate contractanta.La intocmirea raportului anual 2010 se trec sumele ce au fost aprobate prin HCL pentru culte (Biserici,materiale, lucrari, servici)?. Multumesc pt eventualele raspunsuri

nu-mi calculeaza procentajul

mie nu imi calculeaza procentajul. ce sa fac in cazul asta? sunt trecute toate contractele cu sumele aferente, dar procentajul este 0%. ma poate ajuta cineva?

da ai facut achizitii

da ai facut achizitii electronice?

procentul ti-l calculeaza

procentul ti-l calculeaza dupa ce introduci si pe coloana declarat

procentul ti-l calculeaza

procentul ti-l calculeaza dupa ce introduci si pe coloana declarat

procentul ti-l calculeaza

procentul ti-l calculeaza dupa ce introduci si pe coloana declarat

procentul ti-l calculeaza

procentul ti-l calculeaza dupa ce introduci si pe coloana declarat

-

-

raport 2010

Va rog sa ma lamuriti la col.declarat trec achizitiile desfasurate exclusiv in afara SEAP-ului? Multam!

raport 2010

buna
unde gasesc modalitatea de completare a raportului ....multumesc

raport 2010

Asa vad si eu lucrurile sa treci toate achizitiile efectuate in anul 2010 , insa actele aditionale incheiate in perioada 01 ian-30.aprilie 2010 sunt aferente procedurilor de atribuire din 2009. Acestea le trecem? Pt. ca atunci valoarea declarat va fi mai mare decat coloana din SEAP. Sau intrarile de produse sau servicii atribuite in seap in dec,2009 dar intrate in unitate in 2010?In ceea ce priveste utilitatile nu cred ca trebuiesc trecute.

raport 2010

actele adit.sunt la contractele din 2009, dar banii i-ai folosit pe cei din 2010! Nu?
Revin- ce trebuie trecut la col.declarat ? - achizitiile efectuate in afara SEAP-ului, sau toate?
A gasit cineva instructiuni de completare a raportului? Ajutati-ne si pe astia mai nedescurcareti!

Intructiuni completare raport

sunt instructiunile transmise de SEAP anul trecut:
Semnificatii coloane:
- In coloanele declarat sistemul va oferi posibilitatea AC sa introduca valori, valoarea implicita fiind nula
- Chiar daca valoarea propusa de sistem in coloanele SEAP este cea corecta, AC-ul trebuie sa o copieze in coloana declarat. Valorile din coloana declarat sunt cele care conteaza la raportare. In calculul valorilor raportului se vor lua in considerare doar contractele incheiate in anul pentru care se completeaza raportul, respectiv anul 2009.
1. Valorile din coloanele SEAP sunt preluate din anunturile de atribuire publicate de catre AC pana la data transmiterii raportului final si care contin doar contractele cu data de atribuire a anului respectiv, precum si din cumpararile directe atribuite in anul pentru care se face raportarea
2. Astfel la completarea valorilor SEAP, la preluarea valorilor, nu se va tine seama de eventuale corectii ale valorilor contractelor efectuate de cate AC prin publicarea anunturilor de tip erata la anunturile de atribuire sau de completarile cu informatii suplimentare aduse anuturilor de atribuire, prin publicarea acestor erate. Obligatia de completare revine AC, care va corecta informatiile din coloana SEAP in coloana declarat
3.Intrucat in cadrul invitatiei de participare la cererea de oferte si a cumpararii directe nu exista optiunea de completare a modalitatii de finantare (finantare externa), la rubrica SEAP coloanele vor fi marcate cu x urmand a fi completate (daca este cazul) de catre AC la rubrica declarat
4.Contractele a caror valoare este exprimata in moneda EURO la transmiterea anuntului de atribuire, vor fi evidentiate in coloana Valoare totala contracte EURO, in moneda EURO. Contractele a caror valoare este exprimata in moneda RON vor fi mentionate in coloana Valoare totala contracte RON. Cursul mediu anual la EURO pentru anul 2009 , comunicat de BNR este de 4,2373
5.Contractele a caror valoare a fost exprimata in anunturile de atribuire in moneda USD vor fi convertite in RON la cursul de referinta (cursul mediu anual pentru anul 2009 comunicat de BNR este de 3,0493) si vor fi completate la coloana aferenta valorii exprimate in RON
6. Valoarea unui contract nu va fi mentionata in ambele rubrici, chiar daca valoarea acestuia a fost declarata in anuntul de atribuire, atat in RON cat si in EURO/USD
7.In cazul in care, la transmiterea anuntului de atribuire, AC a optat pentru completarea rubricii valorii finale exprimata in interval oferat cea mai scazuta si oferta cea mai ridicata, se va prelua din sistem, valoarea cea mai ridicata
8.Ultima coloana a raportului procent atribuire online se va calcula dupa urmatoarea formula:
Procent atribuire online = (col.11 + col.19)*100/(col.11 + col.15 + col.19 + col.23).

Raport

La coloana declarat trebuie trecute absolut toate procedurile atribuite de autoritatea contractanta in 2010, defalcate in cele desfasurate online si in cele offline (deci si cele desfasurate in SEAP si cele in afara sistemului). Ghidati-va dupa anunturile de atribuire care va apar publicate in anul 2010. Cat priveste actele aditionale, din punctul meu de vedere, si legal cred, acestea nu sunt proceduri, procedurile pentru care se incheie acestea sunt atribuite in anul 2009. Eu nu am trecut actele aditionale. Daca ati avut cumva o negociere fara publicare, dar ati dat anunt de atribuire, veti avea mai multe atribuite decat initiate, in SEAP, vorbind. O sa va apara mai putine anunturi de participare si mai multe de atribuire. Asta trebuie sa stiti voi, sa aveti o evidenta. La cumpararile directe la fel: aveti o sectiune denumita "Valori atribuite", deschideti acolo si se vor afisa toate atribuirile de cumparari dircet efectuate prin SEAP din catalogul electronic. restul presupun ca aveti un dosar in care sunt trecute celelalte cumparari dircte, cu documente justificative (factura sau contract).

raport

Bun - atunci nu ne ghidam dupa intrari ci dupa valoarea contractelor atribuite pe care le luam din seap , achizitiile directe le luam valoarea din seap , dar la actele aditionale de suplimentare a unui contract atribuit in 2010? Inca ceva - in manualul operational achizitionat de la ANRMAP scrie ca si pentru actele adititionale trebuie publicat anunt de atribuire , dar cum si unde in seap?Am intrebat la SEAP si mi-au zis sa intreb la ANRMAP cu toate ca era chestie de functionare SEAP.

Raport 2010

In ceea ce priveste TVA-ul, sumele introduse in raportul anual sunt fara TVA, iar contractele de utilitati nu se introduc nici macar in P.A.A.P. deoarece acestea nu se supun legislatiei achizitiilor publice. Ma refer la electricitate, apa, gaze. Asadar nu se introduc nici in raportul anual pentru ca practic nu ai derulat nici o achizitie pentru incheierea contractelor de furnizare utilitati. In limbaj juridic acelea sunt contracte de adeziune.

Buna! Ai aflat cumva unde

Buna!
Ai aflat cumva unde trebuie publicat anuntul de atribuire pentru achizitii(ex:achizitii directe de servicii sau bunuri) care nu le faci prin SEAP?
Multumesc

Nu se

publica anunt de atribuire pentru achizitiile directe

raport 2012

as vrea sa stiu daca termenul de transmitere a raportului a ramas la fel ca si pina acum pana la data de 31.03.2013 sau s-a modificat cumva?
Multumesc!

A ramas acelasi termen de

A ramas acelasi termen de trasmitere 31.03.2013.

multumesc si spor la treaba!

multumesc si spor la treaba!

Apropo de raportarea

Apropo de raportarea situatiei contractelor atribuite in 2012, un contract incheiat pe 27.12.2012 dar a carui anunt de atribuire a fost publicat in SEAP in ianuarie 2013, pe care an se raporteaza - 2012 sau 2013?

2013

2013

in raport se trec si

in raport se trec si contractele cu apa energie, telecomunicatii, posta? multumesc mult

raport

Coloanele "din SEAP" si "Declarat" pot fi egale?
la ce se refera "din care cu finantare externa" (orice in afara de veniturile proprii??)
are cineva un model explicit cum se completeaza acest raport ?
Multumesc !

Raportul trebuia transmis

Raportul trebuia transmis pana la 31.03.2016. Finantarea externa se refera in general la fondurile europene, banca mondiala sau alte programe internationale de unde vin banii.

Cum pot afla daca a fost

Cum pot afla daca a fost tramsmis acest raport de colegul meu care este f.bolnav si nu pot sa-l intreb?

Trebuie sa ai drept de acces

Trebuie sa ai drept de acces in SEAP. Dupa ce intri in contul tau, mergi pe bara de instrumente la ADMINISTRARE -> CENTRALIZATOR RAPOARTE unde dai clik si vizualizezi situatia rapoartelor. Trebuie sa-ti apara Raport contracte atribuite in 2015 , starea si data transmiterii (daca a fost transmis) sau definire daca nu a fost transmis sau nimica daca nu a fost generat.

Nu a fost generat raportul.

Nu a fost generat raportul. Trebuie sa il fac cat mai repede. Merci! Sunt multe de facut si nu stiu ce sa fac mai intai.

Raport anual 2017

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine, este prima data cand trimit. Vreau sa transmit raportul anual, am completat tot, procentul este de 94.78%, dar cand dau trimitere raport imi apare sus cu rosu scris: Nu puteti trimite raportul. Cursul de schimb pentru anul 2017 nu a fost confirmat.

Multumesc anticipat.

Raport

De cand cu legea noua din 2016 nu se mai trimite raport anual. E treaba SEAP-ului.

Noi anul trecut in vara am

Noi anul trecut in vara am avut audit si au cerut acest raport si ni s-a comunicat sa il facem pt anul 2017

Raport

Spuneti-le celor de la audit sa mai citeasca legile si sa va spuna unde anume in legislatia in vigoare este prevazuta aceasta obligatie. Art. 169 din HG 395/2016 stabileste clar ca centralizarea informatiilor referitoare la utilizarea in anul precedent, de catre autoritatile contractante, a mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru achizitiile directe se realizeaza de operatorul SEAP, care are obligatia de a transmite un raport centralizator ANAP, pana la data de 31 ianuarie a fiecarui an. Operatorul SEAP este Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei.

Da, asta am citit si eu in

Da, asta am citit si eu in lege si asa am inteles si eu ca operatorul SEAP face acest raport. Multumesc frumos pentru raspuns

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri