speta asigurari

vreau sa achizitionez asigurari tip RCA si CASCO. procedura pt care am optat este cererea de oferte. criteriul de acordare - cea mai avantajoasa oferta din pct de vedere economic. am facut un algoritm de calcul. desi practic sunt sigur ca nu voi avea punctaj egal intre 2 ofertanti, teoretic este posibil. asa ca in caietul de sarcini am spus urmatoarele: - la punctaj egal, castiga ofertantul care are un pret mai mic pt asig.RCA -daca si aici exista egalitate, se va solicita ofertantilor care sunt in aceasta situatie sa prezinte o noua propunere financiara in plic inchis. Pt ca maine vreau sa public invitatia de participare si inca nu sunt gata cu fisa de date, etc (deci nu am timp sa rasfoiesc oug34), pun si eu urmatoarea intrebare: este legal sa cer o noua oferta numai celor care au oferte egale? nu cumva ii discriminez pe ceilalti? merci.

Din câte înţeleg eu...

achiziţionaţi aceste poliţe de asigurare în cadrul unei singure proceduri fără împărţire pe loturi. În acest caz, cred că ar trebui să optaţi direct pentru depunerea unei noi oferte financiare în caz de egalitate nefiind relevantă departajarea în funcţie de cine are preţul mai scăzut la RCA

corect, fara impartire pe

corect, fara impartire pe loturi, deoarece ideea este de a lua casco in sistem forfetar nenominalizat, fara plata primei de asigurare.

Clarificare

Răspunsul meu după cum bine ştiţi nu se bazează pe un text legal ci pe interpretarea prin prisma principiilor procedurii a aspectelor nereglementate de OUG 34/2006 (art. 2 alin. 1 din HG 925/2006), respectiv cu aplicarea principiului utilizării eficiente a fondurilor publice - e clar că în caz de egalitate la o reofertare va scădea preţul total al ofertei câştigătoare!

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri