achizitie directa servicii de coordonare SSM

Buna ziua,
daca cunoaste cineva pot sa inchei prin achizitie directa contract cu o persoana juridica pentru prestari servicii de coordonare SSM ( securitate si sanatate in munca) pe toata durata lucrarii adica 20 luni?
Cf. HG 300/2006 trebuie sa angajam ca si beneficiar un coordonator SSM avand in curs de executie un obiectiv de investitie.
Ca si valoare estimez undeva la 300 Eur/luna * 20 luni= 6000 Eur

Multumesc

unde ...

mai exact, este scrisa aceasta obligativitate a autoritatii contractante ?
Iar raspunsul ar fi ca da, daca ai sumele alocate si prevazute in bugetul de venituri si cheltuieli ... daca nu mai ai cumva pe acelasi cod CPV, niste achizitii facute mai pe dinainte :D

ovidiu

Suma nu a fost prevazuta ca

Suma nu a fost prevazuta ca nu s-a stiut din timp ca o sa trebuiasca asa ceva, dar se vor aloca fonduri de la minister. Chestiunea este care ar fi baza legala de a incheia contract pe o durata mai mare de 1 an mai ales ca este achizitie directa.
Daca nu se poate este aiurea pentru ca inchei contract pana la sfarsitul anului dupa care reiau ofertarea ( chiar daca este achiztie directa eu trebuie sa cer 3 oferte) si tot asa pana la terminarea lucrarii.
Ma gandesc totusi ca as putea sa ma incadrez la anexa 2B la categ. "Alte servicii"si art. 16 alin 1 din OUG 34 spune ca nu se aplica prezenta ordonanta, intrucat valoarea este mai mica decat pragul prevazut la art. 57.

Multumesc

unde scrie ...

ca ai nevoie de 3 oferte ? si ma rog, ma rog, daca asa ar fi uzanta la voi, cu ce te impiedica asta ?

si referitor la Anexa 2 B, te-ai uitat sa vezi unde te-ai putea incadra, eu n-am prea vazut unde si astept ca pe serialul "Ce vraji a mai facut nevasta-mea" continuarea acestei saga, cu tot cu cele facute :D

ovidiu

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri