Emite conţinut

Modificari ale contractului de achizitie publica (acte aditionale: suplimentarea cantitatii, ajustarea pretului, etc.)

Oferta, Alba, Imprumuturi pentru oameni in dificultate

Oferta, Alba, Imprumuturi pentru oameni in dificultate

Buna ziua ofer bani cu imprumut tuturor oamenilor chiar si celor in biroul de credit doar cu cateva acte copie dupa buletin si adeverinta de salariat, suma minima este de 2500 de euro iar cea maxima de 200.000 de euro, perioada de 2 - 10ani pentru mai multe detalii accesati si alegeti una din metodele de finantare: laura.dragutza102@gmail.com

PRELUNGIRE PERIOADA ACORD CADRU

Buna ziua,
Va rog sa imi spune-ti daca se poate intocmi in ultima zi a acordului cadru, un contract subsecvent pe o luna.
Mentionez ca acordul cadru expira in noiembrie, si nu cred ca voi termina licitatia( in desfasurare) pana atunci.
Multumesc.

PRELUNGIRE PERIOADA ACORD CADRU

Buna ziua,
Va rog sa imi spune-ti daca se poate intocmi in ultima zi a acordului cadru, un contract subsecvent pe o luna.
Mentionez ca acordul cadru expira in noiembrie, si nu cred ca voi termina licitatia( in desfasurare) pana atunci.
Multumesc.

Act aditional cu/fara procedura

Buna ziua,

Am citit in ultimele zile legislatie, comentarii etc. pe marginea suplimentarii valorice a unui contract de lucrari si tot in ceata sunt.
Pe scurt : avem un contract de lucrari in a carui valoare sunt incluse si ch. neprev. Pe parcurs au fost necesare unele lucrari suplimentare, inclusiv doua articole noi de deviz fata de cele contractate (NCS) si s-a renuntat la altele (NR). Dupa cele citite am desprins cateva concluzii contradictorii:
1. suplimentarea se face fara aplicarea procedurii coresp. art. 122, lit. i, avand acele neprev. prevazute in contract;
2. pe de alta parte, avand in vedere cele doua articole de deviz noi, se impune folosirea procedurii, dar care procedura ? Cei mai cucernici decat Papa ar opina ca este obligatorie negocierea cu publicare, pentru mai multa transparenta. Si invers, cei mai atei sunt fermi in a batatori calea negocierii fara publicare. La cat uzez io covoarele bisericii as inclina catre varianta a doua, mai ales ca acele articole diferita nu presupun categorii de lucrari diferite (in loc de camine de canalizare din beton, se monteaza camine din polietilena);
3. pentru acuratete: NR se aplica la valoarea contractului fara neprevazute, iar NCS se scade din neprevazute ?
Si acum, pour les connaisseurs : finalizarea unei proceduri de negociere cu/fara publicare presupune (pentru lucrari suplimentare la un contract) contract sau act aditional ?

Va multumesc.

Executie contract furnizare alimente

Buna ziua
am si eu o problema cu executia unui contract atribuit unui furnizor, ce are mai multe loturi , fiecare lort cu peste 10 produse. In luna decembrie observ ca in cadrul lotului am depasit cantitatea comandata la unele produse din lot, fara a depasi valoarea totala a lotului respectiv. Va rog sa-mi spuneti daca este corect sau nu referitor la modul de executie al contractului.

Cerere de oferta

Buna ziua va rog ajutor
Am o cerere de oferta in desfășurare, am un singur ofertant, a fost admis la evaluarea tehica si la evaluarea financiară depășește estimarea mea dar nu cu mai mult de 10 %. As vrea sa fac o negociere dar nu am avut etapa finala la cererea de oferta si nu am cum sa-i cer. Daca anuleze procedura apoi pot sa-l chem la negociere ? Ma lăsa oug 34?
Va multumesc mult!!

acord asociere

Buna ziua,
Cum considerati ca ar trebui procedat in cazul in care:
Doua societati au participat in asociere la o procedura de cerere de oferte, au castigat si au semnat contractul ca Asocierea SC X SRL si SC Y SRL. Durata contractului este de 2 ani. Timp de un an de zile lucrarile au fost executate si incasate impreuna. Dupa acest an cele doua societati nu se mai inteleg si vor sa se separe. Cum se procedeaza in acest sens pana la terminarea lucrarilor?

Modificare cantitati Acord Cadru

Buna ziua .
Exista o respectare a legislatiei achizitiilor publice??? in cazul in care autoritatea contractanta majoreaza , cantitatea de produse necesare a fi furnizate ,prin contracte subsecvente ,insa in licitatia organizata pentru incheierea acordului cadru,cu mai multi ofertanti , cantitatea prevazuta este doar jumatate din cantitatea solicitata a fi livrata conform contractelor subsecvente .
Are cineva o explicatie ?

Helpp

Am avut o licitatie de medicamente cu ac cadru si cu posibilitatea ajustarii pretului cu acelasi procent cu care CANAMED-ul ajusteaza pretul pt produsul respectiv..In caietul de sarcini am cerut de ex CLEXANE ,80 mg cantitate100 FIOLE,( fara a cere cutie cu 2, 4, 6 fiole ) urmand ca , castigatorul sa vina cu pret pe fiola. A fost castigator X cu care am incheiat ac cadru pe produsul CLEXANE, 80 mg , CUTIE CU 2 FIOLE.Intre timp producatorul nu mai produce cutie cu 2 fiole , ci cutie cu 6 fiole.Deasemenea si in catalogul CANAMED s-a scos forma cutie cu 2 fiole si apare doar cutia cu 6 fiole, diferenta de pret pe fiola nefiind foarte mare. Castigatorul a spus ca nu ne poate face o adresa prin care isi modifica pretul deoarece nu are formula de modificare de pret. Care este solutia atat timp cat produsul castigat este acelasi , cu aceeasi concentratie doar cu forma de ambalare diferita, lucru ce noi nu l-am cerut in caietul de sarcini? Sa reziliem contractul si sa facem o noua procedura sau castigatorul sa ne trimita o adresa prin care sa ne spuna ca nu mai poate mentine pretul de la licitatie si noul pret/fiola este x.

trebuie sa se modifice Contractul de paza - intrucat se instaleaza camere video ?

trebuie sa se modifice Contractul de paza - intrucat se instaleaza camere video ?

- institutia publica are un Contract de paza cu o societate comerciala,
dar vrea sa monteze si camere video
- acet lucru inseamna ca institutia
trebuie sa modifice Contractul de paza
si sa modifice pretul si obiectul Contractului
pt. ca firma de paza sa urmareasca pe camerele video
tot ce se intampla si sa aiba niste obligatii ?