Notificarea nr. 67/22.03.2011

Stimaţi colegi,

după cum cred că aţi aflat deja a fost emisă de către ANRMAP Notificarea nr. 67 referitoare la stabilirea cerintelor minime de calificare( experienta profesionala) care mie personal îmi pune o mare problemă. Redau din textul notificării:
"...În situatia în care nu există reglementări specifice (reglementări din domeniul contractului - nota mea, e paragraful anterior), în vederea evitării evitării încălcării prevederilor art. 178 alin. (2), se va considera ca fiind restrictivă impunerea unui număr de ani experientă profesională - ”mai mare de 5 ani experientă profesională generală” și ” mai mare de 3 ani de experientă profesională specifică"
.
Pentru procedurile de atribuire care urmează a fi iniţiate, situaţia este clară: trebuie să respectăm ce scrie acolo.
.
Ce ne facem însă cu procedurile de atribuire deja iniţiate, unele în fază de evaluare, care conţin în documentaţie prevederi care încalcă această Notificare? Le anulăm pe cele aflate în evaluare, venim cu măsuri corective la cele în faza de depunere oferte (dacă mai avem timp)? Sau scriem la ANRMAP urmând să primim răspuns cine ştie când? Am rugamintea ca cine are deja un răspuns sau îl obţine înaintea mea să mi-l transmită şi mie la sorin.misu@yahoo.com. De asemenea şi eu voi anunţa dacă obţin ceva şi îl voi ţine la dispoziţia celor interesaţi. Mulţumesc.

Up

Up

Up

Up

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri