Inivtatie participare la licitatie conf. Ordin 707

stimati colegi, cum procedati cu Ordinul 707/03.07.2018 privind stabilirea unui mecanism de creştere a competitivităţii companiilor deţinute majoritar sau integral de stat prin intermediul procedurilor de achiziţie publică/sectorială?
cautati in lista societatile care corespund cel mai bine cu specificul contractului dvs; trimiteti invitatiile la mai multi???cum le trimiteti invitatiile pe fax, e-mail.....????.
personal cred ca cei de la ANAP au inebunit de tot!!

Mi se pare chiar un abuz ca

Mi se pare chiar un abuz ca noi AC sa fim obligate sa le dam companiilor deţinute majoritar sau integral de stat pe tava, informatiile cu privire la procedurile pe care le organizam. Binenteles ca astia nu au vreme de SEAP, ca sunt ocupati cu "capusarea". Legea privind achizitiile publice stabileste cadrul legal si obligatiile AC.
Mecanismul asta de crestere a competivitatii imi miroase a incalcare a principiului tratamentului egal. Atata timp cat asigur prin anunturi publicate in SEAP transparenta consider ca mi-am indeplinit in totalitate obligatiile. Si in plus cand a dat ordinul, ANAP trebuia sa publice si adresele de comunicare a alora.

e-mail

insa asteptati va si la reactii de genul "de ce ne trimiteti noua, suntem Institutii de Cercetare" ......

niste

idioti.................si eu am trimis fax, am avut o procedura simplificata si am fost sunt ce am cu ei.....:)

oferta este

In cazul unei Proc. Simplificate, in situatia in care oferta este cu mai putin de 10% mai mica (9,5%) decat pretul initial al contractului, putem considera oferta inacceptabila?
multumesc!

aveti

prevedere legala sa verificati art. 136 din HG 395/2016 cat si art. 210 din Legea nr. 98/2016

multumesc

multumesc

Autentificare utilizatori

Comentarii recente

Parteneri